Šest godina divila se njegovoj predanosti porodici i zajedničkom životu

 

Bila je zaljubljena  do ušiju u Amerikanca Vilijema Alena Džordana,Škotlanđanka Meri Tarner Tomson.

Delovalo je da je našla ljubav svog života. Jedino joj je smetalo što je Vilijem stalno odsutan zbog posla.  Bio je uvek nasmejan, galantan, slatkorečiv, pun obećanja

Dan venčanja bio je zapravo početak horor priče za Meri, Foto: Youtube printscreen/This Morning

Kako i ne bi kada je doživela venčanje iz snova dobivši narednih godina troje predivne dece.   Bio je agent CIA večito na tajnom zadatku, ali Meri je imala razumevanja za to. Međutim, sasvim slučajno otkrila je da je zapravo samo mali deo velike bolesne laži seksualnog psihopate.

Klupko se ipak narednih nedelja odmotalo i ova žena je uz pomoć druge Vilijamove supruge saznala da su obe upletene u njegovu “paukovu” mrežu i da je tu još jedna žena! Meri je pokušala da od Vilijema sazna istinu o svemu, ali on je sve negirao.

Vilijem Džordan imao je tri supruge, pet verenica i 13 dece!

Meri je ušla u brak sa lažljivim psihopatom i pedofilom koji joj je podario tri deteta. Nije znala gde udara, nije znala šta prvo da uradi.

To je bio samo početak priče o seksualnom psihopati iz SAD – ispostavilo se da je Vilijem Džordan 1997. uhapšen zbog seksualnog napastvovanja devojčica uzrasta od 9 do 13 godina!

Dala mu je 250.000 evra koje više nije videla. Ispostavilo se da je taj novac trošio na druge dve porodice. Sve je zapravo vrteo u krug. Sve tri familije.  Prvo je morala da vrati novac koji je uzeo od nje – kao nepostojeći “agent CIA” ispričao joj je laž da mu neko preti i prati ga te da je ucenjen

“Nisam znala šta ću od šoka.  Pobegla sam iz kuće sa decom na ulicu. Prijavila ga je policiji koja je brzo utvrdila široku lepezu kriminalnih dela koje je Vilijem imao u dosijeu.

I sve to predstavljajući se kao uzorni otac 13 dece širom sveta.  Bio je seksualni predator, lopov, bigamista, prevarant i kriminalac upleten u trgovinu oružjem.

Obe su postale bestseleri, ali to joj je bila slaba uteha za srušen san o lepom životu i braku. Meri je krenula da piše memoare koje je objavila u knjigama “Bigamista” i “Psihopata”. Vilijem je i dalje u zatvoru i neće dugo napolje.

 

Izvor: Objektiv.rs