Lusi Helen iz SAD prvo se šokirala što je uopšte trudna jer je stavila spiralu protiv trudnoće, a još veće iznenađenje je bio mali dečak koji se rodio sa spiralom u ruci.Lusi Helen iz SAD prvo se šokirala što je uopšte trudna jer je stavila spiralu protiv trudnoće, a još veće iznenađenje je bio mali dečak koji se rodio sa spiralom u ruci.

Beba se rodila držeći maminu spiralu

Beba se rodila držeći maminu spiralu, Foto: Printscreen

Prizor je neverovatan – novorođena beba sa majčinom spiralom u rukama, kao da poručuje da je jači od tog komadića i da je “neko” drugi imao drugačije planove.Fotografija se neverovatnom brzinom proširila internetom.

Babice su ušle u sobu a mališan je to imao u rukama.”Iako nisam planirala ovu trudnoću, moja porodica i ja smo presrećni Deksterom”, rekla je majka.

Da je trudna 18 nedelja saznala je pre Božića, što znači da je ostala u drugom stanju nekoliko dana nakon postavljanja spirale u njenu matericu.Ginekolog je Lusi stavio spiralu u avgustu prošle godine.

Lusi se šlogirala kada je videla da njen novorođeni sin drži spiralu.Da ne bi opet ostala trudna, Lusi je podvezala jajovode.

Ona se sakrila iza materice.Dok je bila na ultrazvuku, spirala se nije videla, pa je lekar pretpostavio da je ispala.Mališan se rodio 27. aprila, sedam dana pre termina.