Korisnica TikToka Londin Danele šokirala se kada je u 11. godini slučajno otkrila da je njena daleko starija sestra zapravo – biološka majka.Klupko se odmotalo, pa joj je psiha bila potpuno narušena.

Londin je rekla da je za veliko, najveće otkriće u njenom životu kriva bezazlena svađa u kojoj je ona svojoj “sestri” u besu poručila:

“ Ja sam usvojena!Ti mi nisi majka, ti mi deluješ kao nekakva uvrnuta maćeha.”.

“Ko ti je to rekao?”.

Ta krvna relacija uslovila je “pomeranje” svega ostalog u odnosima i porodici.

Ali, to nije bilo sveTada je po njenoj reakciji shvatila da je delimično “ubola” istinu, budući da starija sestra nije bila maćeha već prava biološka majka.

U drugom videu objasnila je da joj i danas nije jasno zašto se krilo sve od nje, naročito podatak da je usvojena.

“Zanimljivo, zar ne?Moja sestra je tako postala majka, druga sestra mi je bila zapravo tetka, osoba koja me je podigla nije bila moja majka već baka, a žena koju sam smatrala bakom bila je – prababa. ”, rekla je Londin.

Vremenom sam otkrila koliko je Isus Hrist važan u mom životu i sada mi je sve drugo nevažno”, dodala je Londin na kraju drugog snimka.

“Zbog te tajne za koju očigledno nisu imale nameru da mi je ikada otrkriju, godinama sam se borila sa poverenjem kod ljudi, sa anksioznošću i drugim psihičkim poremećajima.