Lepotica iz spota “Gde ću sad, moja ružo” u koju je Džej Ramadanovski bio godinama zaljubljen preminula je pre pet godina iznenada u 44. godini

 

 Lepa Duda, crnka s kosim očima koje je mnoge ostavljala bez daha preminula je u 44. godini. Kada je Džej saznao, bukvalno je zanemo kada je čuo šta se desilo sa devojkom u koju je godinama bio zaljubljen.Džej je bio danima u šoku i plakao kad je čuo da mu je umrla Dubravka koja je glumila u njegovom spotu “Gde ću sad, moja ružo”.

foto: printscreen

“Dubravka je vreme kada su snimali spot bila jedna od najlepših djevojaka u gradu i u Džejovom srcu je imala posebno mesto. Nekoliko dana pre toga pričao je o njoj s prijateljem i rekao kako bi baš voleo da je vidi, te da je ubjeđen da bi ga i sada svojom lepotom ostavila bez daha. I evo šta se desilo. Danima mu je teško zbog nje i svako malo zaplače. Čak je i popio lek za smirenje kada je čuo da je iznenada preminula. ” – rekao je izvor.

Baš zbog toga što je Dubravka imala posebno mesto u njegovom srcu oni su ostali veliki prijatelji, ali su poslednjih godina izgubili svaki kontakt, prenosi “Espreso”.

“Bio je dugo zaljubljen u nju, kao i gotovo svi momci Dorćola, ali nikada nije rekao da je među njima bilo nešto više od prijateljstva” – kaže izvor za medije tada.