Miljan Mrdaković pucao u sebe iz pištolja ubio se u svom stanu.

Miljan Mrdaković (38) Bivši fudbaler Partizana i reperezentativac Srbije  sinoć u svom stanu na izvršio je Zvezdari samoubistvo .

On se noćas upucao u svom stanu u kojem je živeo sa devojkom u Preševskoj ulici na Zvezdari. Devojka je, navodno zvala policiju i pobegla iz stana . Bivši fudbaler je sebi u glavu pucao.

Mrdaković je, kako navodi list “Kurir”, rekao da “ne može više” seo na krevet u ruci držeći pištolj. Njegova devojka je pobegla iz stana i zvala policiju.

“Mrdaković je rođen 1982. godine u Nišu. Posle prvih koraka u Radničkom, proveo je tri godine u mlađim kategorijama Partizana, odakle je prešao u Anderleht.”

Tokom svoje  karijere je nosio dres desetak klubova,ali se čak tri puta vraćao OFK Beograd, gde je i završio svoju karijeru 2017

Bio je član Genta,Šandonga, Apolona, Etnikosa, AEK-a, Enosisa, Levadijakosa Salcburga, Metalista iz Harkova, Gimaraisa, Makabija iz Tel Aviva, , Vojvodine i Rada.

Mrdaković je odigrao devet utakmica za mlađe reprezentativne kategorije , 2008. godine. je  nastupao za olimpijsku selekciju Jugoslavije na Olimpijskim igrama .