Slika je, možemo reći, porodična, nastala u šumi, a postala je viral na društvenim mrežama

 

Bogdana Veljko Ražnatović

Veljko i Bogdana sa sinom/Printskrin: Instagram/veljkoraznatovic

Slika koja je postala pravi viral na društvenim mrežama.Veljko Ražnatović objavio je juče, u nedelju 13. septembra.

U pitanju je porodična slika mladih Ražnatovića sa njihovim sinom, a o istoj ne prestaje da se priča već 16 sati, koliko ima od objavljivanja.

 

 Ispred njih stoji veliki pas, a na slici se vide i ćumur i roštilj i zapakovano meso, spremno za pripremanje.Bogdana na slici ljušti krastavac, a Veljko bez majice drži sina u krilu, dok u desnoj ruci drži pušku naslonjenu iza uha.

Mladi mama i tata su nasmejani, a uz objavu stoji i Veljkov komentar.

. Pozdrav iz majke Srbije.. Znaš li odakle si, sine, pogledaj pogledaj planine sive, zejtinlikom cveće procvalo, Šumadijom sunce zasjalo.. – napisao je Veljko i uz to zamolio sve da više ne prijavljuju sliku, jer, kako je naveo, slika nikoga ne vređa.

Slika se munjevitom brzinom lajkovala i širila društvenim mrežama.Dok su neki bili oduševljeni objavljenom slikom ističući kako je “mnogo skupa”, drugi u neverici zbog onoga što se nalazi na njoj, a treći, pak, šokirani jer do sada tako nešto nisu videli i smatraju da je ipak malo preterano, s

Satima unazad polemiše se o onome što je Veljko objavio, a komentari su mahom negativni.Ova fotografija je glavna tema i na Tviteru, gde se takođe komentariše, i to neprestano.

Samo neki od komentara na Tviteru:

Porodica misli na svaki detalj kada je naslednik u pitanju, te su tako privukli veliku pažnju sobom koju su za njega uredili sa posebnim detaljima, kao i detaljima na krevecu, pokrivačima, kolicima…   i na to da je beba Željko Ražnatović konstantno u medijima otkako se rodio

 Detalji specijalno napravljeni za bebu: