Danas se navršava 13 godina od smrti makedonskog pevača Tošeta Proeskog

1602841532_tosse.jpg
Foto: YouTube printscreen /Tose Proeski

Toše Proeski, poginuo je pre 13 godina u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj, a samo šest sati pre tragedije, gostovao je u emisiji “Vrteleška”, gde je ostavio utisak veoma umornog momka, koji je svojim rečenicama sve šokirao.

Voditeljki je pričao kako je umoran i kako bi voleo da živi kao sav normalan svet: . Pre desetak dana šetao sam ispred izloga i shvatio da više od šest-sedam godina nisam izašao, prošetao gradom i rekao: “Ovo mi se sviđa. Ući ću i kupiti.” Misliš da ne želim? Želim kao svi normalni ljud – Želim u šetnju, u kupovinu, uveče u kafić, ali ne mogu.- rekao je tužno voditeljki, a na pitanje da li ponekad poželi da se skloni od svega:

 

– Nema vraćanja nazad. Tražim oporavak od svakodnevnih intervjua, šminkanja, skidanja šminke, pakovanja… Sve mi je preko glave Želim, ali ne mogu. Mašinerija me je stavila, kako to kažu, “u bubanj” i gotovo.  – rekao je i dodao:

–  Ne mogu, a želim.Ne mogu da budem sam, ne mogu sam da odem na kafu i u prodavnicu. –  rekao je Toše i potom se zaputio na put u Hrvatsku sa kog se više nije vratio.