Toma je ukratko rekao da mu je krivo zbog svega što se izdešavalo””Nada i Toma su zaspali zagrljeni.  – rekla je Slavica

Po izlasku sa imanja, on je otišao pravo u zagrljaj svoje drage, nevenčane supruge Nadežde Biljić, sa kojom ima sina.Kontroverzni zadrugar Toma Panić je nakon fizičkog okršaja sa Lepi Mićom diskvalifikovan iz rijaliti programa „Zadruga“.

Pokušala je da stupi u kontakt sa manekenom i njegovom suprugom, međutim, oni su bili nedostupni, za razliku od Nadeždine majke Slavice, koja je za naš list otkrila detalje susreta sa zetom.Pevačica je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj se vidi kako Toma drži u naručju njihovog sina Longa.

– To je bio Toma koji je pitao da li može da dođe kod nas Nismo znale da je Toma diskvalifikovan sve do trenutka kada smo u pola noći dobili telefonski poziv koji nas je trgnuo iz sna .– rekla je Slavica i objasnila u kakvom su odnosu sada:

– Moj suprug i ja ćemo podržati ćerku u njenoj odluci da i dalje bude u emotivnom odnosu sa Tomom.

-Toma je ukratko rekao da mu je krivo zbog svega što se izdešavalo. Oprostili smo mu. Nada i Toma su zaspali zagrljeni.  Nije imao nameru da napusti sada rijaliti tek tako, ali eto, desilo se – rekla je Slavica i dodala: