Glumac već neko vreme vodi životnu bitku.Srpski glumac Tihomir Arsić pojavio se danas na promociji mladih oficira Republike Srbije i mnoge iznenadio neprepoznatljivim izgledom.

Kako smo saznali, u pitanju je mnogo ozbiljnija situacija od eventualnog zasićenja poslom.Publika već neko vreme nije mogla da uživa u glumačkim bravurama popularnog Tihomira Arsića, međutim, niko nije znao koji je pravi razlog njegovog povlačenja iz javnog života.

Tihomir Arsić, Foto: Printscreen/Tanjug

“ Terapije su se odrazile i na njegov fizički izgled, što nije moglo proći nezapaženo. Mnogi su se zabrinuli za njegovo zdravlje, s obzirom na to da je u jeku pandemija korona virusa  Glumac vodi životnu bitku nakon što je saznao da ima karcinom i odmah potom počeo sa lečenjem. ”, priča izvor portala Objektiv.rs.

Tihomir Arsić, Foto: Printscreen/Tanjug

Dok ga je televizijska publika nedavno gledala u ulozi fudbalskog menadžera Barona u popularnoj seriji „Ubice mog oca“.  Arsić je srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac prepoznatljiv po ulogama u filmovima „Dečko koji obećava“, „Veliki transport“, „Igmanski marš“, „Pejzaži u magli“ i drugima.

M. J.