Kada smo je videli ispred salona venčanica, pomislili smo da pevačicu ni tri propala braka neće sprečiti da ponovo izgovori sudbonosno „da“, ali ona nas je sa osmehom demantovala. Katarina Kaja Ostojić poslednjih meseci uživa u vezi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, a kako je sveže razvedena od belgijskog di džeja Džuniora Džeka, mnogi fanovi očekuju da se ponovo uda.

Nisam ja bila ispred salona, ja jedino kupujem cipele i tobre, venčanice više ne. Previše bi bilo i za mene da se ponovo udajem – rekla je Ostojićeva za emisiju „Detoxic“ Ne, ne, ne to nisam bila ja. , koja se emituje na najgledanijoj regionalnoj muzičkoj televiziji „Toxic“ “ ponedeljkom, sredom i petkom u 12, 15, 18 i 00 časova.

koncerte i mnogo originalne produkcije emisija i to putem Mts IPTV platforme na poziciji 115, Supernove na poziciji 21, Radius Vektor na poziciji 21 kao i Kopernikus na poziciji 21, kao i Arena Cloud aplikacije koja je besplatno dostupna za android i iPhone uređaje na AppStore i Google Play servisima. Osim ove emisije, na kanalu „Toxic“ možete pogledati premijere pesama i spotova, ekskluzivne intervjue kao i snimke iza kamera,