Wednesday, January 27, 2021
Home Vesti Srpkinja IZAZVALA PRAVU BURU fotografijom sa radnog mesta, a kaže DA JE...

Srpkinja IZAZVALA PRAVU BURU fotografijom sa radnog mesta, a kaže DA JE JEDINA ŽENA U TOM POSLU: A onda su počele kritike zbog OVOG DETALJA!

1138

Žene sasvim uspešno plivaju u “muškim” poslovima i da im je tu i mesto, ako to požele!Nedavno je jedna korisnica Tvitera oduševila korisnike ove društvene mreže, objavivši fotografiju koja je još jedan u nizu pokazatelja.

Jedna od malobrojnih žena u svetu streljaštva
JEDNA OD MALOBROJNIH ŽENA U SVETU STRELJAŠTVAFOTO: DIVLJA_ZVERKA / TWITTER

U uskom kompletu sa vojničkim dezenom, a pritom u ruci drži dve puške, a uz istu otkrila je da je njena profesija tipična za muškarce, ali da je to ne sprečava da u istoj briljira. Ona je naime podelila sa pratiocima fotografiju.

” Ponosna što sam jedina žena u ovom poslu, iako moram bar 10 puta više da dokazujem svoje znanje Ne, nisam model, ja sam sportski trener streljaštva i veliki zaljubljenik u svoje igračke! “, napisala je ona!

No, komentari ispod njene fotografije pokazuju drugačije – izazvala je brojne sjajne reakcije i salvu komplimenata, i to upravo od muškaraca.

.

Ova brineta širokog osmeha zaista izgleda spektakularno i deluje kao da zaista uživa u onome što radi, iako je u komentarima ispod tvita otkrila i da s vremena na vreme nailazi na predrasude, te da nisu svi muškarci oduševljeni što im je instruktor jedna žena

 

Ona je kao odgovor objavila kratak snimak na kome je vidimo na delu uz komentar “da ne mari što se svidam dopada”.Bilo je i onih koji su uspeli da nađu zamerku ovoj sposobnoj dami, zamerivši joj činjenicu da tokom treninga nosi štikle!

” Volim svoj posao, isto koliko neki muškarac voli da kuva, a na Balkanu, kuhinja je “mesto” za ženu Na slici su smetale štikle, ovde će opet naći nešto što im smeta, ali ne marim. Nisam čokolada, pa da se svima dopadnem. “, napisala je.

S.M.P.