Ovo su njene želje za budućnost.

Jelena Pešić

Jelena Pešić, Foto: Printscreen/YouTube

Tokom takmičenja u rijalitiju “Zadruga 3” je dobila epitet dame, koja se nije obrukala, a iako su je povezivali sa određenim cimerima, a najviše Markom Miljkovićem, ona je ostala sama do kraja rijalitija.

Jelena Pešić se u javnosti pojavila kao anonimna devojka, koja se istakla svojom lepotom, odvažnošću i damskim držanjem.

 

na je nedavno otkrila i da li planira da stane pred oltar.Dugo se spekulisalo o njenom emotivnom statusu i tome da li je pronašla svog voljenog, a Jelena je priznala da postoji muškarac koji je uspeo da je osvoji.

Ja sebe uvek mogu da zamislim pred oltarom, ali ne znam sa kim ću došetati pred isti. Dug je to put. Bitno je da sam ja voljena i zaljubljena, a sad… Za više informacija treba da prođe malo više vremena.  – rekla je Pešićeva, pa progovorila o porodici i prinovi.

–  Biće i to jednog dana, čemu žurba…?Uvek sam spremna da se ostvarim kao majka, jer majčinstvo smatram najvećim darom od Boga. nasmejala se bivša zadrugarka.

Da li nam možeš otkriti šta ćeš partneru pokloniti za Novu godinu?

– U svakom slučaju, poklon je takav da raspaljuje maštu. Ne mogu, jer će pročitati. otkrila je ona.

Jelena je nedavno uhvaćena Stefanom Karićemj,njenim bivšim momkom i rijaliti učesnikom,, a šta su oni radili u kolima.

Prisetimo se,Bivši učesnik rijalitija Stefan Karić, osvojio je srce Jelene Pešić u “Zadruzi 3“, ali njihova ljubav nije urodila plodom.

Čini se da Stefan sada najviše provodi vreme sa svojom bivšom devojkom, a sadašnjom drugaricom Jelenom Pešić.

Njih dvoje su se vozili u automobilu, a Jelena je iskoristila priliku i snimala je nju i njega, a osmeh nisu skidali sa lica.

Jelena i Stefan

Jelena i Stefan, Foto: Printscreen/ Instagram

Ona je blistala u izazovnoj odevnoj kombinaciji i mini suknji koja joj je odlično pristajala. Da li je u pitanju samo druženje ili su podgrejali staru vatru, ostaje da saznamo.

On je tada otkrio da se devojka zove Sabina i da je iz Novog Pazara, a njegov otac Osman Karić bio je oduševljen novom snajkom.