Šenon Doerti trenutno se bori sa zloćudnom bolesti i zabrinula je javnost ozbiljnošću zdravstvenog stanja.

Rak dojke dijagnostikovan joj je 2015. Tada se izlečila, ali joj se u proteklih godinu dana bolest vratila. Nedavno je izjavila kako je tumor u četvrtom stadijumu.

Nastojim živeti punim plućima.Trudim se posednjih meseci i da ispravim neke odnose, izviniti se ljudima koje sam povredila – svesno ili nesvesno.  Želim svima da ostanem u najboljem sećanju. -kaže Šenon

foto: Printscreen instagram

Sada kaže kako je pripremila i u čemu želi biti sahranjena.

Nedavno je rekla kako već sprema oproštajna pisma za svoje bližnje. Takođe, pronašla je i pesmu koju želi da joj svira na poslednjem ispraćaju, a reč je o ‘Tears in Heaven’. Zvezda hit serije iz 90-ih ‘Beverly Hills 90210’ Šenon Doerti trenutno se bori sa zloćudnom bolesti i zabrinula je javnost ozbiljnošću zdravstvenog stanja.

 

foto: Printscreen

– Znam u čemu želim da odem na drugi svet. Trudim se poslednjih meseci i da ispravim neke odnose, izviniti se ljudima koje sam povredila – svesno ili nesvesno. Nastojim živeti punim plućima i uživati u ovo malo vremena koje mi je ostalo. Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica pre nekoliko godina. U njoj se osećam posebno. Želim da budem lepa. Želim svima da ostanem u najboljem sećanju.- rekla je Šenon.

– I tužna sam, tužna jer neću moći još godinama da gledam svoje prijatelje, družiti se s njima, ljubiti ih i grliti Ne znam što me čeka kada izdahnem i kuda će moja duša otići.. Ali, to je život. Morate prihvatiti sve što vam nosi – i dobro i loše – zaključuje glumica.