Pronašla je patrola u automobilu

Miličina sestra Marija rekla nam je da ju je pronašla patrola oko pola pet, te da ju je najpre pregledala Hitna pomoć, a da je potom zadržana na lečenju.

– Trenutno je zadržana u bolnici zbog teškog psihičkog stanja – kazala nam je.

 

Milica G. čiji je nestanak prijavljen u sredu u 13 časova,   koja je prethodne večeri nestala, pronađena je jutros u krugu Kliničkog centra Srbije, u svom automobilu, potvrđeno je za Telegraf.rs.

Rekla im je da je obilazila manastire i da je došla tu da joj neko pomogne, da priča sa nekim. Kažu da je obilazila manastire i da je došla tu po pomoć. Javili su nam jutros kad su je našli.- objašnjava.
Policija je prethodno saopštila da je devojka pronađena nepovređena

I da joj je bio uključen, ona nema telefon koji ima internet.Kažu da je znala da je potraga za njom, ali nikome od nas nije jasno kako – kaže sestra koja je u sinoćnom razgovoru sa novinarom Telegrafa rekla da je Milica nedostupna, te da ne mogu ući u trag ni njenom automobilu.

Na pitanje o prijavi koja je dospela u medije, iz veze sa bivšim momkom, rekla da je da porodica veruje da taj dečko nema ništa s tim što se desilo.Nisu joj poznati podaci o eventualnoj umešanosti nekog momka.

To je bilo još letos i ja mislim da je to završena priča do suđenja, da taj dečko nema ništa s tim. Ništa o tome ne znamo, ali verujem da nema.  To je mišljenje svih nas iz kuće.

(Telegraf.rs)