Nakon što je u TV-emisiji rekla da je zatrudnela posle dobrovoljnih seksualnih odnosa,Svet je saznao za priču o tinejdžerki i desetogodišnjem dečaku .

 

Ruskinja Daria, koja je sa 13 godina otkrila da je u drugom stanju, kaže da je tek sada smogla hrabrosti da ispriča bolnu istinu.  Devojčica koja je tvrdila da je desetogodišnji dečak otac njenog deteta sada je priznala da ju je silovao šesnaestogodišnjak i da je on otac.

Danas u novom postu priznala je šta se zapravo dogodiloSvet je saznao za priču o tinejdžerki i desetogodišnjem dečaku nakon što je u TV-emisiji rekla da je zatrudnela posle dobrovoljnih seksualnih odnosa sa desetogodišnjim dečakom.

-To je bolno za mene. Silovana sam. Ne mogu da vam ispričam kako se dogodilo jer je prisećanje suviše bolno. Dugo nakon tog nemilog događaja nisam ništa mogla da radim,  Evo mog dugo očekivanog posta o biološkom ocu.. Dugo nisam mogla da se distanciram od tog iskustva koje je bolno i koje i dalje nosim u duši. Bila sam uplašena i, istovremeno, usamljena – napisala je Daria, koja je napunila 14 godina.

 

Silovao u novembru i da je to zaista bilo na stepeništu.  Ona je rekla da ju je muškarac .

– Više ne mogu da kažem, molim vas, shvatite.  Već je bio mrak i zato niko nije mogao da pomogne.

Slučaj preuzeli istražitelji iz Moskve.  Ona je otkrila i da zna ime “silovatelja” .

Kada se porodim i urade DNK test i potvrdi se da je on otac,  Taj čovek je još slobodan. odlučiće šta da rade.

Prošlog meseca Darja i Vanja objavili da će se zvati Karolina i da će je zajedno podizati,I da će beba biti devojčica.

U januaru, Darja je na televiziji iznela drugačiju verziju priče:

– Ja nisam imala ništa protiv.  Vanja je predložio da spavamo zajedno,da nije verovala da “desetogodišnjaci zanju da rade takve stvari” Zaključao je vrata i ostavio ključ u bravi kako njegova mama ne bi mogla da otključa – rekla je Darja, dodavši .

 

Otac sa deset godina” da su tri puta ponavljali analizu, da “nema šanse da je bilo spermatozoida” i da je “on još dete”Međutim, urolog i androlog dr Jevegenij Grekov, koji je pregledao Ivana, izjavio je u TV emisiji “, dok je njegova majka Galina izjavila “da ni on sam ne shvata šta se desilo”,I da veruje da je njen sin otac.

Sada, međutim, kaže da je napadač imao najmanje 16 godina i da nije bio iz njene škole.

-Naš grad je mali.Najstrašnije je što živi u ovom gradu.Taj čovek je bio veoma debeo za svoje godine.Plašim se ću ga sresti negde na ulici , I veoma visok. rekla je Darja, koja stanuje u Železnogorsku, centru ruske nuklearne industrije.