Upozorenje za sve koji praktikuju istu stvar

Majka troje dece Eden Strong, na Fejsbuku je objavila uznemirujuću priču o tome šta se dogodilo njenom sinčiću Bejloru kada se igrao u kadici.

Ukoliko ste se, ako ste roditelj malog deteta, do sada pitali koliko su opasne igračke koje se deci daju u vodi dok se kupaju, posle ove priče, odagnaćete svaku sumnju.

Veoma su agresivne ako ih potom vaše dete prisloni licu ili unese u organizam.Eden je već znala koliko su opasne te gumene igračke jer usput pokupe bakterije koje ostaju u njima ako ih dobro ne operete posle kupanja.

U kadicu ubacujete kojekakve patkice, slončiće ili druge gumene igračke,Šta više, neće vam možda više ni pasti na pamet.

 

“ Primetila sam da mu je oko crveno, ali sam mislila i da mu je sapunica upala dok se kupao. Ipak, tokom noći videla sam da infekcija uzima maha. Crvenilo se proširilo na čitavu desnu stranu lica, a dobio je i temperaturu. Dadilja nam je rekla da se Bejlor tokom kupanja malo prskao gumenom žutom igračkom, mala patkica je to bila sa puno bakterija u njoj, iako je čišćena pre svakog igranja.Odvela sam ga hitno u bolnicu gde je dobio antibiotik”, napisala je Eden.

Ona je dodala i da je crvenilo oko oka toliko poraslo, da nije više mogao da ga zatvori.

“U nekom momentu doktori su me pripremili na groznu opciju da bi Bejlor mogao i da izgubi vid na tom oku. Na sreću, posle 5-6 dana infekcija je počela da se povlači  Tokom čitave sledeće nedelje bio je u bolnici jer je dobio celulitis koji se proširio na oba oka! . Danas je dobro, ali kako je bilo…bolje da ne razmišljam više”, napisala je majka.

Ona je putem posta na Fejsbuku pokušala da drugim roditeljima skrene pažnju da se ne igraju sa dečjim životima ako mališanima daju gumene igračke tokom kupanja.