Čedomir Jovanović je rekao da je Svetlana Ceca Ražnatović u policiji dala iskaz u kom je potvrdila da je znala za atentat, ali i da je isto to potvrdila i Lidija Ocokoljić, sestra pevačice.

Nakon gostovanja u emisiji „Hit tvit” na RTV Pink zajedno sa Željkom Mitrovićem ovo dvoje je nastavilo rat i mimo emisije.

Ceca je za Čedu rekla da „cmizdri po emisijama” u pokušaju da se opere, a on je gostujući na televiziji Happy pevačicu nazvao „mafijašicom”. Takođe je rekao i ovo:

„Znala je da će Zoran biti ubijen, od nje su tražili da da izjavu kad se to desi da su bili kod nje u kući. Pre Limesa i posle Limesa potpisala je tu svoju izjavu. Sad treba da odgovara za to, ili sam ja sadista”.

Na optužbe pevačice da se viđao sa članovima Zemunskog klana, Čeda se opravdao da se video samo dva puta, pritom nije naveo razloge tih susreta.

„Što pričamo 17 godina o tome, zato sam ja nezaobilazan. Taj 12. mart nikad ne zastareva, znaju da sam svedok koji diše i živi za nastavak suđenja i potpuno kažnjavanje svih odgovornih za Zoranovo ubistvo i patnje ove zemlje”, rekao je Jovanović.

„Ona je za mene deo sveta i svojih prijatelja kojih se ne odriče. Meni ni Legija nije mogao ništa da priča, ne može ni ona. Duga je kolona onih koji su se provukli posle 12. marta”.

„Legija, divni junak. Zvezdan Jovanović sam potpisao izjavu, otvara mesto gde je upucavao pušku. Otkopali Ivana Stambolića. Ne odriče se prijatelja?”, rekao je Čeda i dodao jednu opasku – da on nije iz Žitorađe da mu „Šilerova bude centar sveta”, te da je pevačici Šilerova mnogo više značila i da se zato „prijatelja ološa ne odriče”.

Ceca je za jedan domaći list na tu temu rekla:

„Ja sam njemu pred celom nacijom u emisiji, oči u oči, rekla sve što sam imala. On je takođe imao dva i po sata da kaže preda mnom sve što je želeo. On je taj koji sada ide po televizijama da cmizdri i pokuša dodatno da se opere. Ja nemam nameru ništa slično da radim”.

O Šilerovoj i na tu temu, Jovanović je rekao još i ovo:

„Ja sam srušio Šilerovu, ne postoji ništa. Srušena je jer je napravljena bez ijednog papira. Odluka o rušenju je pronađena u kabinetu sekretara za urbanizam, koji nije smeo da je sprovede”.