I. S. je sa svojom verenicom J. N. juče otišao da obiđe kuću svog oca u ovom borskom selu. Niko od njih nije ni mogao da nasluti da će samo nekoliko sati kasnije doći do incidenta.Borska policija uhapsila je sinoć I. S. (32) zbog sumnje da je ranio svoju verenicu J. N. (29) u selu Luka kod Bora. Videvši šta se dogodilo, I. S. je odmah pozvao policiju i hitnu pomoć. Brzo je ragovao, uzeo je svoju verenicu u ruke i poneo je do hitne pomoći.

S obzirom da je pušku imao u ilegalnom posedu, biće ispitano da li je bio u krivolovu, jer nije imao dozvolu za nju, kao ni lovnu kartu.

On se sumnjiči da je izvršio krivično dela teška dela protiv opšte sigurnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.I. S. je brzo nakon ovog događaja uhapšen i određen mu je pritvor do 48 sati.  Po isteku zadržavanja on će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Njegova verenica J. N. zadobila je tešku povredu karlice i ona je nakon što joj je ukazana pomoć u borskoj Opštoj bolnici, zbog ozbiljnosti povrede prevezena u niški Klinički centar na dalje lečenje.