Pevačica Rada Manojlović je objasnila zašto ne izdaje pesme na svakih mesec dana i zašto je poslednji album izdala pre četiri godine.

Ona smatra da ne treba gušiti publiku pnovim pesmama po svaku cenu i da nema potrebe da se plaši da će nestati ukoliko ljude novim pesmama ne podseća da još uvek postoji.

Takođe, Rada nema strah da će pasti u zaborav zbog stalne aktivnosti ostatka estrade.

Svakako je tačno da svako pronađe svoju publiku.

„Ja sam rođena osamdesetih, odrastala sam devedesetih, kada smo kupovali kasete, a kasnije i diskove. Tada se znalo da se od jednog pevača očekuje album jednom godišnje. Danas se preliva more, i more kvalitetnih pesama koje ne mogu da dođu do izražaja. Ne može u jednom danu dvadeset pevača da izbaci pesmu. Sami sebe guše. Ja se borim protiv toga. Gledam da budem u trendu, da zadržim publiku. Zna se ko nama dolazi u diskoteke. Ne izdajem na mesec dana jer tako očekuju. Ja sam napravila dve godine pauze sa izdavanje. Ništa mi nije falilo. Ljudi su danas u strahu da će da nestanu ukoliko ne izbacuju često pesme. Neko ko je siguran u sebe, i ko ima dobre pesme u prošlosti, to ne treba da radi”.