Koja je prva životinja koju ste ugledali na slici.???

Životinje

Foto: Facebook

Recite nam koja je prva životinja koju ste videli na slici ?!Dobro pogedajte fotografiju,ono što nam se prvo pojavi pred očima može otkriti dosta toga o našoj ličnosti jer nasi instikti imaju direktnu vezu sa nasom licnosti.

ŽIRAFA

 

UKoliko je prva zivotinja koju ste videli Žirafa,postavljate sebi visoke ciljeve,svesni ste da možete dostići puno toga u životu i da možete postati najuspešniji u svom okruženju.

Vi ste osoba koja sebi postavlja visoke ciljeve,živite jednostavno ,stojite cvrsto na zemlji ,ciljeve koje sebi zadajate nastojite da ispunite sto pre.

Izbegavajte traceve,ne druzite se sa “malim ljudima”,birajte svoje drustvo mudro,dostajanstveno se istaknite medju njima.

LAV

Oni koji vas poznaju znaju da imate “meko srce”,vasa je licnost zastrasujuca..Imate duboko uverenje da se mozete uvek osloniti sami na sebe,izvor vase snage nije samo fizicka vec i materijalni polozaj.Uvek brinete za svoje voljene,iskreno i iz srca.Imate hrabro srce ,odlucno se odupirete nesreci i nikada nece pasti pred zivotnim izazovima.Vi ste divlji,snazni i jako plemeniti -jednom recju u vasem velikom srcu zivi lav.

KAMILA

Vi ste uvek spremni da pomognete drugoj osobi,ali ukoliko otkrijete da vas neko koristi odmah ćete ga zbaciti sa svoje “grbe ”

Sa smehom na licu se borite protiv zivotnih nevolja,zbog toga se protiv svih zivotnih nedaca borite sa svojim samopouzdanjem.Kod vas ne postoji predaja ,bez obzira sta vam se desava.I kad zivot na vas baci najstrasnije oluje ,ali kad se sve slegne vi izlazite kao pobednik.Predaja kod vas ne postoji,jer kamila prezivljava sve i u najtezim uslovima uvek izvuce dobro,pokazujuci svoju marljivost,smirenost i hrabrost.

SLON

Slon prašta ali nikada ne zaboravlja!U drustvu ste okarakterisani kao osetljiva i vesela osoba,medjutik kod mnogih vasa licnostiaziva strah.

Sitnice vas nikada ne ometaju,jer ste uvek fokusirani na siru perspektivu,i uvek gledate ka svom cilju.Imate duboku licnost,i uvek se lepo osecate u svojoj kozi,posedujete jaku unutrasnju snagu.

SVINJA

Ljude uvek nazivate pravim imenom jer ne podnosite licemrje  i ne bojite se da im sve kazete u lice.

Ponekad sumnjate u svoje sposobnosti,ali nikada nemojte dozvolite da vas neko ubedi u tako nesto,jer sve mozete da uradite ako to zaista zelite.Vi posedujete jaku licnost,snaznu volju i sposobnost da opstanete u svim okolnostima.

Volite da kreirate sopstvena pravila i necete gubiti vreme da se uklopite u drustvene norme.Vas intelek je snazan  ,ostar um.Svinje su cesto potcenju ali one su ustavri jedna od najpametnijih stvorenja imaju uporan i jak karakter.

KONJ

Vi ste rođeni da budete slobodni. Imate duh koji teži letenju i strast za životom koja vas podstiče da proširite svoje granice.

Ne možete biti prikriveni jer najviše cenite nezavisnost. Ali koliko god voleli svoju slobodu, ostajete verni samo voljenim osobama.

Vaša ličnost je lepa kao i životinja koja je prva privukla vašu pažnju. Ali, oni koji odluče da se raspravljaju sa vama moći će da se uvere kako izgledate kada ste neukroćeni.

MEDVED

Sa vama  se ne treba šaliti,jer svom protivniku mozete zivot da pretvorite u pakao.

Malo ljudi shvata ,jer je vasa harizma je neverovatna isto kao i vasa snaga,ali posedujete istovremeno i veliku toplinu i spontanost.

Vi ste osoba  koja se uvek istakne u drustvu,jer ste jaki i voljena osoba .Ne volite kada se neko igra igricama sa vama ili kada preteranoneko dramatizuje stvari i situaciju,vi ste dosledni i stabilni

PAS

 

Uspeh,sreca i zadovoljstvo su vasi prioriteti,i to je nesto sto uvek trazite u odnos sa drigima,ne obracate paznju na povrsne stvari.Uek ste spremni da ucinite apsolutno sve za voljene ljude.,i to je ono sto vas cini neverovatom i to je vas kvalitet.Najvise cenite vernost jer ste tpola i voljena osoba.Ne trazite nista za uzvrat od voljene osobe ,osim poverenja a dajete sve od sebe za uzvrat.