Prelepo!

Saša Kovačević je juče objavio svoju drugi novu pesmu “Moja malena”nakon prve objavljene pesem “Pantera”-projekta Metamorfoza,”Moja malena” je jedna prelepa balada sa puno latino ritma i spot sa ljubavnom pricom .Publika je jedva docekala da cuju numeru.Da se rad i zalaganje i trud isplati videli smo po danasnjoj reakciji publike koji su jedva docekali da se pesma pojavi .Znajuci da je Saša perfekcionista .

Pop zvezda Saša Kovačević je na zahtev svoje verne publike objavio numeru nesto ranije nego sto je planirao.

Potpuno novi zvuk i ritam i ovaj put su kod publike prevazisla sva ocekivanja.Saša je svojim trudm i uvek davao maksimum kada su u pesme i spotovi u pitanju.

Saša Kovačević

 Foto: Instagram/Printscreen

Spot je snimljen u Domonikanskoj Republici,koja je zasluzena za fenomenalnu ekranizaciju spota ,na kojojsu svi projekti “Matamorfoza” radjeni.

Saradnju za ovu pesmu je slopio sa muzičarem Romeo Santos poznatog latino umetnika ,doprinela je da braća Kovačević Saša i Rade koji su radili muziku,za tekst je bio zadužen Miloš Roganović.

Poslusajte pesmu i uzivajte u spotu.
Podsetimo se Saša je na svom instagram profilu objavio sliku svoje devojke prelepe Kikinđanke uz reci :”Gledam kako si lepša,svakog novog dana ,a juče si lutko bila lepša od svih” Verovatno niko nije ni slutio da nam je Saša otkrio uvod pesme “Moja malena”

https://www.instagram.com/p/B2hC38NI4fm/?utm_source=ig_web_copy_link

Da li je pesmu posvetio svojoj devojci Zorani ?Koje je vase misljenje?