Sunday, January 23, 2022
Home Ispovesti Pre TRI godine pojavila se na Instagramu i proglašena je NAJRUŽNIJOM DEVOJKOM...

Pre TRI godine pojavila se na Instagramu i proglašena je NAJRUŽNIJOM DEVOJKOM NA SVETU: Svakog dana sluša uvrede, a sve ZBOG OVOGA

1211

Zasuli su je sa svih strana pogrdnim rečima i uvredima i počastili su je titulom najružnije devojke na svetu.Kada se Nemica Ilka Brul (28) pojavila na Instagramu.

Proglašavana je najružnijom ženom na svetu

PROGLAŠAVANA JE NAJRUŽNIJOM ŽENOM NA SVETUFOTO: INSTAGRAM

Ilda nije dozvolila da je to poljulja u nameri da pokaže svoje lice svetu i dokaže da lepota ima mnogo različitih lica.  Proglašena je najružnijom devojkom na svetu, a ona ima samo jednu poruku.

 

– Moja misija je da podsetim svet da smo svi lepi – poručuje ona na svom Instagramu.  Ona je rešila da kroz sopstvenu priču osnaži i ohrabri druge, pa i po cenu da sama trpi strašne uvrede.

 

Ilka živi težak život otkad se rodila.

–  Uz to, nisam imala desnu stranu suznog kanala pa su mi zato suze stalno išle niz lice Rođena sam sa rascepom usne i nepca a nosne šupljine mi nisu dobro formirane.  – nije imalo šta da ih zaustavi – priča ova mlada žena.

Sve ih je prošla, neke je tek čekaju. A ona kaže da iz svake od njih izlazi sa više snage i samopouzdanja. Težak i redak poremećaj sa kojim je rođena značio je da je čeka niz komplikovanih operacija.

Njena Instagram priča počela je slučajno, pre dve godine kada su njeni prijatelji uradili par njenih slika.

Tada sam shvatila da zapravo želim da pokažem svoje lice i ko sam ja zapravo  Bile su to profesionalne fotografije i poželela sam da ih podelim sa svetom.- kaže Ilka.

Ilkina misija na Instagramu je, kaže, da motiviše druge da izađu iz svojih ljuštura i pokažu se ljudima.

– Ružna duša. Niko ne bi trebalo da se krije zbog toga kako izgleda  Da, govore mi da sam ružna ali ja kažem da postoji samo jedna vrsta ružnoće –  – zaključuje ova mlada žena.

T.G.