Poznata srpska pevačica u srodstvu je sa baba Vangom, a sada je isplivalo na videlo šta je predvidela Danijeli Vranić, koju je čuvala.

Jedna od najzapaženijih javnih ličnosti svakako da je daleko poznata baba Vanga, koja je svojim predviđanjima učinila da mnoge zaseje strah od budućnosti. Mnoge poznate ličnosti odlazile su kod Vange na tumačenje i gledanje u budućnosti, a retko ko zna da je jedna pevačica zapravo njena unuka.

Svetski poznata Vanga u svojim korenima ima unuku, pevačicu koja je svojevremeno pričala o srodstvu sa vidovnjakinjom. U pitanju je pevačica Danijela Vranić, koja se dugo borila sa raznim privatnim problemima, a pre nekoliko godina se vratila na estradu, pa je tom prilikom ispričala sve o baba Vangi.

Danijel Vranić

– Ona je mogla da predvidi kad će se desiti neke radikalne stvari, ali je mi nismo doživljavali na takav način. Tatu sam stalno zapitkivala da mi kaže da li je možda baka nešto rekla za nas, a on nam je u šali uvek govorio samo to da ćemo moja sestra i ja biti srećne.

Zapravo, mi i jesmo srećne. Inače, tata je taj koji je pobijao sve što je baka govorila i nije verovao, iako je ona pogađala. Svakako o njoj ne pričamo kao o proročici – ističe Danijela, koja je, iako joj Vanga nije rođena baka, ubeđena u to da je baš od nje nasledila snažnu intuiciju.

– Ranije sam mogla da predosetim neke stvari. Definitivno imam jaku intuiciju, toliko da se moje drugarice često začude koliko je izražena. To mi mnogo znači u mom poslu, jer uvek znam da li će nešto biti u redu ili ne. Ipak, nisam nikad htela preozbiljno da pričam o tome – kaže pevačica i otkriva koliko je bila bliska sa baba Vangom.

Danijel Vranić pevačica

– Čuvala je mene i sestru kad smo bile male, ali se ne sećam mnogo toga. Za nas je bila samo naša baka i ništa više. Gajimo samo ljubav prema njoj i ponosna sam na nju kao na baku, a ne kao na proročicu.