U četvrtak 30. jula iz svog porodičnog doma, pronađen je danas oko 13 sati,David Nikolić (19) iz svrljiškog sela Ribare,  je nestao .

U policiji su potvrdili za Telegraf rs. da je on pronađen.

Presrećni smo, mnogo smo propatili ovih dana.-Ništa za sada ne znamo, niti gde je pronađen niti gde je bio do sada. Evo, svi ga čekamo da dođe kući.– rekla je Dajana za Telegraf.

Nije bio povređen niti bilo šta ukazuje da je mimo svoje volje napustio porodični dom.Kako saznajemo, nešto pre 13 sati mladić je otkriven nedaleko od svog sela.

Njegova sestra Dajana Nikolić kazala je da je porodica presrećna što je potraga uspešno okončala.

– Da tada ga tražimo, sumnjamo da se krije u nekoj od napuštenih kuća i pojata.. Moguće da ga je strah da izađe, da se boji da će opet biti smešten u bolnicu. Mnogo ljudi ga traži ali za sada nema nikakvih tragova Postao je opet nervozan i sumnjičav… Tog dana kada je nestao bio je sam sa majkom kod kuće, žalio joj se da ga niko ne razume, da mu niko ne pruža podršku… Oko 17 sati je izašao iz kuće i više se nije vratio.. O – pričala je pre nekoliko dana zabrinuta sestra.

Ona je nakon bratovljevog nestanka objasnila da je bio pod psihijatrijskom terapijom jer je patio od depresije, kao i da mu je neposredno pre nestanka smanjena doza lekova koje je pio pa su mu se simptomi bolesti vratili.