Selektor nogometne reprezentacije BiH Ivaylo Petev danas je u Milano pratio utakmicu Intera i Venezije. Naš Edin Džeko postigao je gol u 90. minuti, koji je Interu donio pobjedu.

Fotografiju selektor Peteva na tribinama objavila je Amra Džeko, supruga Edina Džeke. Amra je na svom Instagram profilu objavila fotografiju Peteva i sina Danija.

Selektor reprezentacije BiH Ivaylo Petev stigao je danas u Milano gdje prati duel Intera i Venezije, a u kojem napad Neroazzurra predvodi naš Edin Džeko. Da je selektor Zmajeva na tribinama objavila je supruga našeg napadača Amra Džeko koja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju Peteva i sina Danija. “Dani i mister”, napisala je Amra na svom Instagram profilu.

Fotografija koju je objavila Amra Džeko na Instagramu Fotografija koju je objavila Amra Džeko na Instagramu Džeko se u prvom poluvremenu nije uspio upisati u listu strijelaca, a rezultat je nakon prvih 45 minuta bio 1:1. Henry je lijepim golom glavom doveo goste u vodstvo, a stvari na početak je vratio Barella golom u 40. minuti. Inter će u ovom meču pokušati doći do pobjede kojom bi povećali prednost u odnosu na drugoplasirani Milan na pet bodova.
“Dani i mister”, napisala je Amra.