Ali, budi oprezna: ovo je opasna igra.Ovi saveti i trikovi će ga izludeti.

 

Bilo bi lepše razgovarati o problemu, ali to nije uvek moguće, a ponekad nije dovoljno…  Svejedno je li to nakon raskida ili smo tek nekoga upoznali, a on nam daje razlog da budemo ljubomorne – sigurno ti je poznat osećaj kad želimo da preokrenemo igru u našu korist i NJEGA napravimo ljubomornim.

 

5 koraka koji će tebe osloboditi ljubomore – a njega totalno ga izludeti…

1. Opusti se i uživaj!

Budi svesna svog cool zračenja te se stalno podsećaj kako si TI ta koja je odlučila da uzme uzde u svoje ruke. Sada ti vodiš igru!

Nova frizura, vikend izvan grada, ludi provod s drugaricama: ako ćeš biti srećna, to će osetiti (svejedno vidi li fotke na Facebooku ili uživo) – i to će delovati privlačno. I to u apsolutno svemu! Priušti sebi sve što ti čini dobro i od čega ćeš se sjajno osećati!

 

2. Ponašaj se nenapadno na društvenim mrežama

Ključ uspeha je u tome da se neprimetno ponašaš na Facebooku, Instagramu & Co. – dakle, nemoj postaviti ništa više ili manje nego inače.

U svom malom osvetničkom planu takođe igra značajnu ulogu šta, kako i kada ćeš postati na društvene mreže. Oprez – velika je opasnost da ćeš preterati.

Ako odeš na put – nemoj odgovarati na komentare, pitanja i slično – kako ne bi izgledalo da ti je tamo dosadno i da imaš vremena da odgovaraš na svaki komentar

Osim toga, fotke na kojima uživaš treba da izgledaju kao da su „slučajno“ snimljene – nikako ne napadno.

3. Prava tehnika odgovaranja

Ako inače odgovaraš brzo i dugačkim rečenicama, potom sada dugo nemoj odgovarati i piši kratke odgovore.

Ako se on javi, budi iskrena i nemoj se libiti da prekineš razgovor ako ne postavi neko bitno pitanje. Ali redovno se javljaj – ali ne previše često!

Ovde važi sasvim suprotna taktika nego kod društvenih medija: iznenadi ga odgovorima koji su drugačiji nego obično.

Izađi, zabavi se, uživaj u svemu što ti odgovara – biće ti bolje! To je najvažnije! Sve tmurne misli koje ti se vrzmaju glavom teraju te u bedak. Nikako nemoj dopustiti da tvoja sreća zavisi od druge osobe!

5. Postavi sebi deadline

Činjenica je da – ako si odlučila da igraš ovu igru s njim – nešto ne štima kako bi trebalo. Moraš dobro razmisliti o svojoj vezi s njim.

Ako te neka osoba svojim ponašanjem ne čini srećnom – možda je onda vreme da kreneš dalje.

Ako neće – vreme je za novu stranicu u životu.Postavi sebi tačno određeni rok do kojeg ćeš čekati hoće li se stvari poboljšati.