Najlepša kajakašica Srbije sada je fotografijom na Instagramu podelila lepe vesti sa pratiocima. Antuna Novakovića iz Slavonskog broda u Hrvatskoj i Milicu Starović iz Novog Sada u Srbiji spojila je ljubav,“Poseban i divan dan. Ostala sam bez riječi, mogla sam samo reći ‘da’.”, napisala je.

 

View this post on Instagram

Poseban i divan dan ❤ …ja sam ostala bez reči, mogla sam samo da kazem "da" 🥰🙈 Todor approves.🐾👍

A post shared by Milica Starovic (@starovicmilica) on

Antun je u juniorskoj kajakaškoj konkurenciji bio evropski prvak i svetski viceprvak, a sa našom reprezantacijom je počeo da trenira 2017. godine jer je dobio bolje uslove nego u Hrvatskoj. A upoznali su se pre tri godine, a spojio ih je baš kajak.

–Malo-pomalo postajali smo svesni da jendo drugom odgovaramo i tak ose rodila ljubav. Počeli smo da se družimo i provodimo više vremena zajedno kada je Antun počeo s nama da trenira i da dolazi na pripreme. rekla je Milica.

To što su oboje sportisti je izuzetno značajno za njihovu vezu. A Antun je svoj potencijal za sport pokazao još kao student kada je na Fakultetu kinezologije proglašen najboljim sportistom. Milica je rođena 1988. godine. Veslanjem se bavi od 2000. a dosada je učestvovala na najvažnijim sportskim takmičenjima – na Olimpijskim igrama, Evropskom i Svetskom prvenstvu, Svetskim igrama, Mediteranskim igrama.

 

A.D.