Nesrećna devojka zaigrala je uz omiljenu pesmu

Venčanje, mlada, venčanicca, svadba

Venčanje, mlada, venčanicca, svadba, Foto: Shutterstock, ilustracija

Nesrećna devojka zaigrala je uz omiljenu pesmu „Počnite bez mene” Ace Lukasa, i srušila se nasred restorana naočigled više stotina zvanica! Ivana Blagojević (24) preminula je na svojoj svadbi 28.09.2008. godine u Bratuncu nekoliko časova posle venčanja!  Ivana je ostala na mestu mrtva, a lekari su utvrdili da je umrla od srčanog udara!

Drago Blagojević kroz suze kaže da još ne može da se pomiri s činjenicom da njegova Ivana nije živa!

Tragedija se dogodila samo nekoliko časova nakon što je Ivana Blagojević, rođena Prokić, rekla „da” svom izabraniku Dragu Blagojeviću iz Bratunca. Svadbeno veselje u gradiću Bratunac u Republici Srpskoj te 2008. godine preraslo je u tragediju .

 

– Doktori su rekli da je umrla od srčanog udara. Jednostavno joj je puklo srce od prevelike sreće Godinama smo se zabavljali i maštali o zajedničkom životu. Jedva smo čekali svadbu, mesecima se pripremali. – kaže Blagojević.

On dodaje da je veselje počelo u nedelju ujutro i da je Ivana sve vreme bila vesela.Drago naglašava da njegova pokojna supruga nikada nije imala problema sa srcem.

Venčali smo se prvo u crkvi, a potom i u opštini. Onda smo došli u halu bivše „Kartonaže” u Bratuncu, gde se nalazi restoran.Ivana je oko 18 sati ustala da igra uz svoju omiljenu pesmu „Počnite bez mene” Ace Lukasa. Ustala je i samo se srušila na pod! Prvo smo pomislili da se samo onesvestila od umora.  U njemu je trebalo da bude održano svadbeno veselje pred nekoliko stotina zvanica. Slavlje je počelo, muzika je svirala i svi su bili veseli.  Nije se žalila da ima bilo kakve tegobe. Međutim, ona nije davala znake života. Svi smo se okupili oko nje, a potom je odvezli u obližnji Dom zdravlja. Nažalost, nije joj bilo spasa – ispričao je tada Blagojević.