Pevačica Katarina Grujić je od roditelja dobila stan u Beogradu na vodi u vrednosti od 225.000 evra. Ona je sinoć organizovala proslavu svog 28. rođendana i tada saznala za ovaj fenomenalni poklon.

„Kaća nije imala pojma šta joj se sprema! Njen tata Gruja i mama Biljana rešili su da joj kupe stan u Beogradu na vodi kad su nedavno posetili Đanija, koji živi u tom elitnom naselju. Oduševili su se pogledom koji se pruža sa terase i odmah su odlučili da baš tamo skuće ćerku”, kaže izvor blizak pevačici, pa nastavlja:

„Već posle desetak dana kaparisali su stan od 90 kvadrata, koji košta 225.000 evra. Kaćin novi dom je na šestom spratu, ima dnevnu i tri spavaće sobe. Najviše im se dopala terasa na koju se može izaći iz dnevne i jedne spavaće sobe”.

 

Katarina je u više navrata isticala da jedva čeka da se osamostali, ali i da će joj porodica nedostajati.

„Devet godina sa porodicom stanujem u kući na Voždovcu, a ranije smo živeli u stanu. Rođena sam u Beogradu i navikla sam na ovaj kraj. Ipak, treba da se osamostalim zbog posla kojim se bavim i turbulentnog života. Svake nedelje menjala sam hotele i krevete i u tim trenucima čeznula sam za mirom. To se malo promenilo tokom pandemije, kada sam sve slobodno vreme posvećivala sestriću, a dešavalo se i da porodicu iznenadim nekim specijalitetom koji sam sama spremala. Sve to će mi nedostajati kada više ne budem u porodičnoj kući”, rekla je pevačica.