Ne želi da se smiri

Ivan Marinković

Foto: Printscreen

Ivan Marinković  učesnik rijalitija “Parovi”, već je nekoliko puta govorio o tome kako mu je zdravstveno stanje ugroženo zbog toga što godinama preteruje u piću.

Kada jetra kao organ otkaže, morao bi da ide na transplantaciju, a obzirom kakvo je stanje u Srbiji, morao bi da ide na listu čekanja i pitanje je da li bi došao na red pre nego što bude kasno. On se u jednom periodu dozvao pameti, pa je smanjio piće na minimum, a u poslednje vreme se opet opija u rijalitiju i ne sluša savete lekara iako su mu rekli da će mu jetra otkazati i da je na korak od smrti.

Kad god bi se našao u bedaku zbog toga, on bi u šoljicu za kafu sipao vinjak i tako pio krišom dok traje emisija. Uroš Anđelić je to primetio, pa mu je skrenuo pažnju da je opet počeo da se opija, ali ga Ivan nije slušao i pravio se lud Mesecima se trudio da piće svede na minimum, pa su ga i cimeri u vili i fanovi napolju hvalili i hrabrili da je konačno počeo da popravlja. Međutim, on je sada shvatio da njegova veza sa Jelenom propada i da nema budućnost, pa mu je zbog toga krivo.  – otkriva izvor dobro upućen u dešavanja u vili.

Ivan Marinković

Foto: printscreen

Pošto se on loše slaže sa verenicom, počinju da pristižu raznorazne poruke da su oboje krivci, te da je najbolje da njih dvoje raskrste i ne budu više zajedno.

– On je u prošlosti već imao problema sa alkoholnim hepatitisom, koji prethodi cirozi jetre – kaže odlično obavešten izvor i dodaje:

– Kako su ga problemi i depresija ponovo savladali, krenuo je po starom. Zbog učestalih svađa sa Jelenom, sve više je počeo da pije Ivanu su lekari na pregledu, koji je imao pre određenog perioda rekli da je na putu da u potpunosti upropasti jetru, pa se on tada malo trgao i prestao da pije jer se uplašio. Kada je išao na preventivni pregled pre dva meseca nakon saznanja, doktori su mu rekli da mu se stanje popravilo i da je odlično što je smanjio piće.  – rekao je sagovornik.

 

Ivan Marinković

Foto: Printscreen