Od hapšenja Mike Aleksića prošlo je devet dana.Javnost i dalje šokirana.

Otkriće se i novi detalji.Za silovanje i seksualno uznemiravanje, odlučila je da o svom bolnom iskustvu snimi seriju !Glumica Milena Radulović (25), koja je podnela krivičnu prijavu protiv učitelja glume Miroslava Mike Aleksića (69) .

Milena Radulović na saslušanju

Mlada glumica je napisala scenario o svemu što je proživela u Aleksićevoj školi „Stvar srca“, a taj komad će se najverovatnije zvati „Učitelj“.

Milena Radulović je prijavila policiji da je od svoje jedanaeste godine pohađala školu glume „Stvar srca“ u Beogradu, vlasnika Miroslava Aleksića. Kako je navodno ispričala, u oktobru 2012, kada je bila maloletna, dok je pohađala grupni čas, Aleksić ju je poljubio bez njenog pristanka.

– Biće tu sve detaljno ispričano, otkriće se verovatno i neki novi detalji. Radulovićeva se za takav korak odlučila kako bi, pored ostalog, ohrabrila sve devojke koje trpe seksualno nasilje da to i prijave. Da nijedna više ne doživi ono što je ona preživela .Milena Radulović odlučila je da otkrije sve što je doživela od Aleksića. Sela je i napisala scenario i uskoro bi trebalo da krene snimanje serije. Radni naslov serije je „Učitelj“ i, po svemu sudeći, tako će se i zvati. – otkriva izvor Kurira.

– Kako je ispričala, u maju, dok je imala individualni čas, Mika ju je naterao da imaju odnos protiv njene volje, što je ponovio početkom juna – kaže naš izvor iz istrage i dodaje da je mlada glumica u junu 2013. napustila školu glume i upisala FDU.Kako je dalje rekla, do maja iduće godine na časovima je, koristeći kao opravdanje da je to iz pedagoških razloga i da se tako izaziva iskrena reakcija za buduću glumicu, Milenu dodirivao.

Sve se dešavalo u školi

Njemu je nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, na kom je negirao krivicu, određen pritvor do 30 dana, te je prebačen u pritvor Centralnog zatvora.Pošto su devojke prijavile slučaj policiji, pre devet dana je uhapšen Miroslav Aleksić.

–  Kako je rekla, to je prvo činio preko odeće, a potom ju je naterao da se skine Jedna maloletna Aleksićeva učenica je navodno ispričala istražiteljima da od svoje 15 godine pohađa časove glume i da je u prostorijama škole, za vreme grupnog časa, Mika pozvao da dođe u njegovu kancelariju, gde su bili sami, a gde je komentarisao njen izgled, a zatim je dodirivao.- kaže sagovornik upoznat sa slučajem i dodaje da je poslednja žrtva seksualno zlostavljana krajem prošle godine.

Momčilo Bajagić Bajaga i Branko Đurić posvetili su pesmu Mileni Radulović!

Milena Radulović

Milena Radulović, Foto: ATA Images

Mlada glumica je zbog ispovesti o zlostavljanju u školi glume Miroslava Mike Aleksića dobila ogromnu podršku javnosti, kojoj su se priključile i poznate ličnosti.

Pesma koju su uradili Bajaga i Đura zove se „Nisi sama“. Bajaga je napisao tekst, a Đura je sa svojim bendom „Bombaj štampa“ otpevao pesmu.

„Nisi sama, dok je ovo među nama. Nisi sama, hajde s nama, nisi sama. Hoću da opet vratiš osmeh na ono tvoje lepo lice. Ti možeš da izdržiš sve to, samo me slušaj i ne plači“ glasi jedan deo teksta ove pesme.