“U ovaj mesec ulazimo sa tri retrogradne planete Venera, Saturn, Jupiter gde se još dve pridružuju a to su Merkur i Neptun. Pomračenja Meseca i Sunca se takođe dešavaju u junu što će ukazivati na jedan dosta turbulentan mesec sa raznim dešavanjima, pobunama i promenama.”

Merkur pravi kvadrat sa Mesecom što donosi nemir,na samom početku meseca,, preteranu osetljivost, neslaganje misli sa osećanjima, neracionalnost.
Oko 5. i 6. juna situacija će biti vrlo napeta, agresivna, borbena, direktna i u ovom aspektu bi bilo najbolje da ne ulazite u konflikte jer sledeći aspekt takođe kvadrat Sunca iz Blizanca i Marsa iz Riba , najpre “ispecite pa recite”,ako baš morate jer su moguce svađe.

 

Dosta  znakova nece  moću da shvate šta dešava,bice emotivna nezadovoljstva pa i finansijska jer Venera će praviti kvadrat sa Marsom a posle i sa Neptunom .Moguće su  prevare , manipulacije, izdaje, i mnoge tajne radnje.

Strelčevima  može da se  ugasiti njihov optimizam,jer se delimično pomračenje Meseca se dešava u njihovom znaku.Pomrecenje Sunca ce i Raku doneti probleme sa emocijama i u porodici.

Pojedine osobe će početi da misle “ja sam taj koji sve zna“,jer pocetkom meseca Uran i Saturn će praviti kvadrat što može donositi veliku radikalnost i drastične poteze.

 

 

 

OVAN

Vi se suočavate sa nekom unutrašnjom borbom i nešto vas sputava i nikako ne možete krenuti napred.To se dešava jer je vaša planeta Mars u ribama,i boraviće tamo do 28.juna.

Fali ce vam srece u karijeri i finansijama ovog meseca.Izbegavajte konflikte sa nadređenima da ne bi vi izvukli deblji kraj.Ostajete bez ambicija koje su vas pokretač ideja i energija.Pokusajte da ustediti ,izbegavajte ulaganja koliko je god to moguce.

Vi stalno tražite od partnera da pravi kompromis,ne bi bilo loše da i vi ponekad to uradite,emotivno ni tu nije energija dobra.

Tražite od partnera da iznese svoje mišljenje.

Postoji mogućnost da slobodni Ovnovi upoznaju sličnu osobu sa kojom bi mogli da zapocnu emotivnu vezu.

Zauzeti Ovnovi pazite se “može da leti perije “jer je kod vas ovog leta naglašen flert.

predlažemo vam dragi Ovnovi da se fizicki budete aktivniji,da pocnete zdarvo da se hranite i da obavite rutinske kontole.

 

 

BIK

 

Početka meseca  preuzimante  dosta obaveza  za sebe sa duplom energijom.Nadređeni vide  pohvalno i podržavaju vas.

Posustajete sa energijom ,kako mesec odmiče, vi pa ne stižete sve uraditi i tu nastaju problemi.

Ne stižete sve da uradite što se od vas očekuje pa nemojte ništa ovo preuzimati na sebe,samo nastavite saprojektima koje imate daobavite.

Bicete nezadovoljni svojom zaradom,nije vreme da bilo sta menjate u ovom mesecu strpite se izdrzite jos malo.

Dobro razmislite oko nove ponude od 18. juna kad je Merkur retrogradan.

Može doći do turbulencije i burnih reagovanja,na pomolu kod zautetih Bikova moze doci do raskida.

Pored svađe ,pojedini Bikovi ce odluciti da ipak ostanu u vezi ili braku.

Slobodni Bikovi mogu uću u avanturu sa zauzetom osobom,Cuvajte poverenje kada je voljena osoba u pitanju.PAZITE !

Zdravlje je odlicno i nemate razlog za brigu.

 

BLIZANCI

Unapređenje i moguci napredak kod Blizanaca jer ce se sada isplatiti sav vas trud i zalaganje koje ste pokazali na poslu.

Neki poslovi koji su  bili u zaostatku sada mozete privesti kraju.Budite mudri i ono sto ste zasluzili iskoristite i nemojte se odricati zasluga koje vam pripadaju.

Blizanci koji rade u timu ili grupi prihavtaju svoje zasluge od rukovodecih .

Dobro pazite da se ne spotaknete o detalje i sitnice i tako izgubite vreme ,vladar Merkur kreće retrogradno, pa čak i skrenete sa pravog puta.

Ne skrećite sa puta ostanite fokusirani.

 

Merkur i Venera su retogradni za sve Blizance ovo nije lak mesec,emotivno će vas mučiti proslost koja vam ne da mira i koja vas proganja.

Da je bila dobra, ne bi bila prošlost…da li je uopte potrebno o tome i razmišljati?…Kako na emotivnom tako i na poslvnom za vas je ovo povoljan mesec.

Depresiju i prošlost izbegavajte.

Oslobodite osobu koja vas je vezala za sebe iz prošlosti,jer tako nemozete upoznati  novu .

Zdravlje vise vremena provodite u prirodi,vise setajte jer vam to prija.

 

 

RAK

Ne gubite nerve za vas je ovo turbulentan period,posebno prva polovina juna.

Nije do vas i ne mozete nista da mejate,okolnosti vam ne idu na ruku.

Skoncentrisite se na ciljeve i zelje ,od sredine meseca kada je posao u pitanju dolazi do preokreta,nemojte do tad donositi bitne i vazne odluke.

Svi već emotivno znaju da ste osetljivi,pa cete se osecati iscpljeno i umorno,Ukoliko se nalazite u vezi il braku razmena nesznosti i srece ukoliko je veza bila bez emocija.Realizacija vasih zelja i ciljeva moguca u drugoj polovini juna.

Izadjite iz puzeve kucice i resite probleme,nemojte ih gurati pod tepih ,emotivno se tesko razilazite ali ako komunicirate i budete iskreni prema sebi ,znacete da li je raskid na pomolu ili ne.

U ovom periodu slobodni Rakovi ce i dalje ostati slobodni jer ne postoji trenutno osoba koja bi vas zaintrigirala.

Što se  tiče zdravlja,  možete se povrediti polako sa fizičkim aktivnostima .