– Imamo toliko materijala da možemo da napravimo još tri dokumentarca – rekao je Marko

Nakon emitovanja dokumentarnog filma o Baka Prasetu, mnogi su komentarisali da iza siluete sa mutiranim glasom stoji Marko Đedović, koji je sada potvrdio te sumnje javnosti.

Naime, Marko je gostovao emisiji “Novo jutro” i tom priliko otkrio da je postao član kabineta Željka Mitrovića i član menadžmenta televizije Pink.

– Kikina smrt je iz njegovih usta “sr*nje” koje se nažalost dogodilo i koje mu je samo podiglo rejting. Stalno sam u kontaktu sa Natašom, Kikinom majkom, juče smo se čuli, ona samo želi da sazna apsolutno istinu i uvek ću joj biti na raspolaganju. Nakon ovog procesa, ona će pokrenuti nevladinu organizaciju pod Kikinim imenom koja će se baviti svim ovim stvarima o kojima danas pričamo, a to je da zaštitimo našu decu, maloletna lica i žene od brutalnog vređanja – dodao je Đedović u emisiji, te se osvrnuo na njegovo izlaganje u dokumentarcu, odnosno priči o tome kako on stoji iza upoznavanja Bake Praseta i Velje Nevolje.

– Imamo toliko materijala da možemo da napravimo još tri dokumentarca. U njemu sam otvoreno, jasno i glasno pričao kako sam i na koji način sam poslao Baku Praseta na rođendan na kojem je on upoznao Velju Nevolju. Desila se sledeća stvar – Željko je lično u tom trenutku tražio da se moj lik zamagli i da se moj glas promeni, sat vremena pred emitovanje – rekao je Marko i dodao:

– Da li stvarno mislite da mene Željko ne bi mogao bolje da zamrači da sam to hteo ili da nisam mogao da pozovem nekog od kolega, dam mu tekst i da priča umesto mene? Ne, radi se u suvoj istini i ja sam govorio u svoje ime. Tada smo i upoznati sa istraživačim timom koji će se baviti ovom pričom, da vidmo da li je ta ciljna grupa koja prati Baku Praseta kako reaguju na šta – da li je njima bitno da priča Marko Đedović ili im je bitno o čemu se radi. “Poenta, srž i suština” su reči Kikine majke i da su pravosudni organi trebali njega da pozovu dve do tri godine pre emitovanja ovog dokumentarca – zaključio je Đedović.