Torben Maners, dečak iz Velike Britanije, dobio je opekotine trećeg stepena nakon što se slučajno polio superlepkom dok je bio u jaslicama.
Jednogodišnji dečak doživeo je pravi pakao u vrtiću.

Lepak je potom reagovao sa pamukom od kojeg je bila dečakova odeća i zalepio je za kožu, ostavljajući pritom užasne opekotine.dečak je ostao bez nadzora vaspitačica, dohvatio lepak, koji je prosuo po sebi.

Šok u vrtiću

Kada su pozvali majku, rekli su joj da se dogodio incident, ali ne i šta se stvarno desilo.Nesreća se dogodila dok su njegovi roditelji bili u poseti rođacima.

– Odveli su nas u sobu gde je bio Tobi i videli smo da je umotan u čaršav. Nismo mu videli telo, samo smo videli lepak po njegovom licu i oko očiju. Ništa nas nije moglo spremiti za ono što smo videli kada smo došli u vrtić. Nije mogao da priča, samo je plakao – opisala je potresena majka prizor koji ju je dočekao.

Alergija na lepak

Dečakove povrede bile su još gore jer je doživeo alergijsku reakciju na lepak i jedno vreme se borio za dah.

– Nismo mogli da shvatimo šta se događa ni kako je tako izgoreo od lepka. Nismo znali da može da izazove tako jaku hemijsku reakciju, njegove opekotine su bile strašne .Lice mu je bilo natečeno i prekriveno plikovima koji su nastali od lepka. Oči i usta su mu takođe bili otečeni i jedva je disao. – rekao je njegov otac.