Dečak star četri godine iz Džordžije, slučajno je pronašao očev pištolj koji se nalazio u automobilu i tom prilikom je upucao svoju sestru, Mili Dru Keli (6) na parkingu ispred porodične kuće u Dalasu.

Teška tragedija pogodila je jednu porodicu kada je njiihov četorogodišnji sin slučajno upucao njihovu šestogodišnju ćerku u glavu.

FOTO: GOFUNDME, MILLIE DREW / PRIVATNA ARHIVA

Kancelarija šerifa okruga u kojem porodica živi saopštila je da neće podizati optužnicu.

Iako je posle pucnja majka brzo prevezla devojčicu u bolnicu njoj nije bilo spasa, pošto joj je brat ispalio metak direktno u glavu, sa desne strane.Iz policije su saopštili da je do tragedije došlo kada se porodica spremala da krene na utakmicu male lige bejzbola u kojoj je nastupao četvorogodišnjak.

– Na osnovu svih dokaza i čitave situacije, smatramo da nema potrebe da podižemo optužnicu u ovom slučaju To je veoma teška i tužna situacija. – rekla je Alison Henson, poručnik.

Porodica je posle tragične smrti svoje ćerke odlučila da njene organe donira, a u njihovo ime je organizovana i kampanja za prikupljanje novčanih sredstava na sajtu “Go faund mi”.

– Na taj način je pokazala svoju ljubav prema Isusu, kojeg je volela celim svojim bićem i svime što ima Mili Dru je podarila život danas tako što je donirala organe, stajalo je uopisu organizatora prikupljanja donacija.