Voditelj i dalje želi da mu ona rodi decu

Otkrio je kakav odnos ima sa učesnicima, a kakav sa njihovim fanovima.Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca, koji je ove godine i jedan od domaćina “Zadruge”.

“ Miljana Kulić mi se jednom prilikom pohvalila kako je pet godina u rijalitiju. Neki unutra i žive taj život, budu devet meseci, a onda dva meseca van rijalitija budu mamurni, dok tek 15 dana budu svesni pravog života i onda sve ispočetka Znam kako je biti unutra i onda ne želim da im ulazim sa negativnom energijom i sa superiornošću u odnosu na njih. Taj projekat su radili ozbiljni sociolozi i psiholozi koji su o tome razmišljali.”, kaže Maca, koji ističe da do sada nije imao neprijatnih iskustva sa ostrašćenim fanovima pojedinaca.

Foto: Youtube screenshot

“ Nikoga ne favorizujem, često mi se jave fanovi da pitaju ‘jesi li video ovo, jesi li video ono’, jer misle da pratim rijaliti 24 sata Ubijaju me po društvenim mrežama, ali nisam imao probleme kao neke moje kolege. ”, priča glumac i za kraj otkriva da retko kada gleda televiziju, ali da voli da pogleda opuštajuće sadržaje.