No Bog ju je oživio i ozdravio budući da obitelj nije prestala moliti. Liječnici su je proglasili mrtvom nakon što su joj u komu otkazali bubrezi i srce stalo.

Liječnici su rekli njezinom suprugu da se počne opraštati od nje. No njezina obitelj je sve položila u Gospodina te su i dalje imali nade. Karla Taylor-Bauman provela je približno 2 mjeseca u bolnici, uključujući svoj 50. rođendan, boreći se za život.

Kada se Karla zarazila koronavirusom počela je malo šmrcati, uslijedila je visoka temperatura i poteškoće s disanjem. Ovako je sve počelo.

Jevon Bauman, njezin suprug, nije smio biti pokraj nje.  Čim je otišla u bolnicu spojena je na respirator i stavljena u induciranu komu.

No, pokušavao je na daljinu što više pričati s njom i dati joj do znanja da ju voli i da se svi mole za nju.

Jevon je rekao: „Liječnici su mi govorili da se trebam pripremiti za najgore“.   No, Karla je bila u tako lošem stanju da su se liječnici počeli pripremati za najgore, navodno je bila kao mrtva bez da je je zapravo i bila mrtva.

No, njezina obitelj nije odustala nego su se molili 21 dan koje je Karla provela u komi.

Bubrezi su joj otkazali te joj se tijelo počelo gasiti, a rad srca postao je nestabilan.   Liječnici su se bojali da joj je mozak oštećen.

„Liječnici su rekli da ju moramo pustiti jer joj je mozak mrtav“ „No nadali smo se čudu. Šesti se dan počela buditi , rekao je Karlin poočim, Carlos Escalante,“.

Liječnici su je proglasili mrtvom, no Bog ju je oživio 1
Snimka zaslona

„Zamalo sam ju izgubio“, rekao je Jevon, „Imam ju samo po milosti Božjoj“.   Uskoro joj se i disanje popravilo te su ju skinuli s respiratora. Ne samo da se probudila, nego se u potpunosti oporavila.

 

Karla se počela prisjećati i nekih izgubljenih sjećanja iz djetinjstva.  Iako su se liječnici bojali oštećenja mozga, on zapravo radi bolje nego ikada.

 

„Osjećam kao da je netko ušao u moje tijelo i sve obnovio Moj mozak radi bolje nego ikada prije. “, rekla je Karla.

„ Srce mi je stalo. Bubrezi su otkazali. Moje se cijelo tijelo ugasilo, Liječnici su me proglasili mrtvom“, rekla je,” no još sam ovdje. Za mene je to pravo čudo“.

„Čuda se događaju. Moja kćer je to čudo.“ „Bog je jako moćan. On stvara čuda, a ja sam dokaz za to“ „Nemojte gubiti vjeru. Nastavite vjerovati“, poručio je Carlos,  . Karla sada ima vrlo važnu poruku za sve ljude.