Strahota koja je zgrozila javnost.

Dečak silovanje seksualno zlostavljanje

Foto: Shutterstock

Šestogodišnjak je nakon jezivog slučaja, koji je šokirao javnost, bio pod stalnim nadzorom psihologa zbog teških trauma koje je doživeo, dok je Hujić odmah pritvoren.

Trenutno mu se sudi u Opštinskom sudu Sarajevo.Tužilaštvo Kantona Sarajevo zatražilo je produženje pritvora za Elnesa Hujića (19), koji je optužen da je u aprilu ove godine u naselju Ljubovčići u Pazariću kod Sarajeva silovao šestogodišnjeg dečaka.

Dečakov ujak, neposredno nakon što je razotkriven 19-godišnji manijak, dobio je preteći SMS koji je prijavio policiji.Dečak je potom sklonjen u kuću ujaka s roditeljima.

 

Šestogodišnjak je sve ispričao majci, koja je slučaj prijavila policiji. Dečaka su pregledali pedijatri i potvrdili da je nad njim izvršeno seksualno nasilje. Dete nakon lekarskog pregleda od straha nije smelo ući u svoju kuću, a po dolasku iz bolnice, od straha nije smelo da izađe iz automobila. Hujić je na ulici zgrabio nesrećnog dečaka dok se vraćao od nane. Odneo ga je u prostoriju ispod kuće, gde ga je ljubio, strgnuo mu odeću i silovao ga.Zbog toga ga je ujak odveo sa majkom svojoj kući.

Ubrzo je usledilo podizanje optužnice i suđenje.Izuzeti su brisevi, a na dečakovoj odeći pronađene su stidne dlake, za koje su inspektori verovali da pripadaju Hujiću, što je i potvrdila istraga.