Kristijan Golubović blur Foto: RAS / RAS Srbija

Kristijan Golubović jutros je izveden iz “Zadruge” i odveden je pravo u policiju, kako saznaje “Blic”.

Kristijan Golubović Foto: RAS / RAS Srbija
Kristijan Golubović

Bivši robijaš Kristijan Golubović pobesneo je što mu je Stanija Dobrojević spomenula dete, ističući da ćerka “nije zapravo njegova”, pa je šokirao pretnjama upućenim starleti tokom Pinkovog rijalitija “Zadruga”.

On je, naime, jutros u devet časova imao saslušanje u Rumi, a iz “Zadruge” su ga izveli i odveli u policiju po prijavi Stanije Dobrojević zbog pretnje da će je ubiti, saznajemo detalje.

 

Šta se zapravo događa sa ulaskom Stanije Dobrojević u “Zadrugu” saznajte OVDE.

Kristijan Golubović pretio Staniji Dobrojević Foto: Instagram / stanijadobrojevic, Rajko Ristić / RAS Srbija
Kristijan Golubović pretio Staniji Dobrojević

– Z. Ubiću svakoga ko mi uvredi dete, po cenu da idem 40 godina na robiju.aklinjem se sada u svoje dvoje dece da ću ubiti Staniju Dobrojević lično, ili preko mojih ljudi, ako mi se iskreno ne izvini zbog uvreda na račun dece – rekao je Kristijan Golubović, dok su se svi pitali ima li kraja njegovim ispadima i pretnjama.

Starleta Stanija Dobrojević odmah je reagovala na pretnje bivšeg robijaša i javno je rekla:

– Nisam verovala da ću biti prinuđena da ovako nešto okačim na svoj profil, ali nažalost moram kako bih na vreme reagovala… Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji način javno preti smrću?!!!  A ja sam tek na kraju iznela samo ono što su meni njegovi najbližI rekli: “Da dete nije njegovo”! Bez ijedne uvrede deteta! Ili žene! I onda idu javne pretnje smrću?! Ma važi!Pre pet godina me je ovaj čovek javno reketirao. Sad javno preti smrću!!!! Dosta više!!! Osim toga što ću podneti krivične prijave, apelujem na sve ljude da na ovakve stvari ne ostanu nemi već da reaguju! Ovo nije rijaliti, ni šoubiznis, ovo je moj život i meni se večeras javno pretilo smrću!!! On je meni prvi psovao “ustašku” majku, čitavu familiju i mrtvog oca! Imate sve snimke za dokaze!