Jelena P. (34) i Rade N. (42), kao i Radetov sin iz prvog braka Nikola N. (20) nastradali su jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Beogradu rano jutros kod zgrade Vlade Srbije.S njima je u automobilu bio i dečak star dve godine, koji je teško povređen.

Prema našim informacijama, oni su imali stan u Višnjičkoj banji, ali su se odselili u selo kod Arilja gde su živeli poslednjih godina.U automobilu sa njima je bio i dečak star dve godine, koji je teško povređen.

Komšije ove porodice su nam otkrile da su oni jutros došli u Beograd, jer je dečak imao zakazanu operaciju mokraćnih kanala.

–  Nikola je završio školu, pa je otac planirao da ubaci u špediterski posao, pričaju potresene komšije. Inače su živeli kod Radetove majke u selu kod Arilja. Rano jutros su krenuli iz Arilja jer je mališan imao zakazanu operaciju mokraćnih kanala.  – tvrde komšije ove porodice iz Višnjičke banje.

Kako kažu, Rade je bio profesionalni vozač kamiona, a vozio je po celoj Evropi i Rusiji.

Kad god bi dolazili u Beograd svraćali su kod nas. Bili su divni ljudi. Mnogo nas je potresla ova tragedija, ovde su ih svi voleli  Ima sina iz prvog braka, a sad prvom ženom je ostao u odličnim odnosima.- kažu komšije.

Zgrada, porodica Novitović

Zgrada, porodica Novitović, Foto: Alo.rs/N.A

Prema rečima komšija, Rade je sa bivšom suprugom u odličnim odnosima, a onda bi pristajala uvek da pričuva dečaka (2)), kada je bilo potrebno.

Rekao je za Alo.rs komšija preminulih kod Vlade Srbije.:””Dvni su bili ljudi, pre par godina je upoznao Jelenu, bili su baš srećni…”

U kombiju je bilo šest osoba, a u automobilu, čija je prednja strana potpuno uništena tokom sudara, četvoro. Podsetimo, tragedija se dogodila je kada je vozač automobila BMW prošao na crveno svetlo na semaforu i sudario se sa kombijem lozničkih registarskih tablica.

Iz kombija u koji je udario u automobil svih šest osoba prevezeno je u Urgentni centar: Bojan K. (28), Ivan S. (28), Svetozar P, (46) Stefan T, Marko T, (19), Robert P. (35).