Mlađahni talijanski ofenzivni veznjak Nicolo Rovella na ljeto bi svoju karijeru trebao nastaviti u Juventusu, koji je dogovorio njegov transfer iz Genoe, javlja Sky Sport Italia. Juve će za njega platiti 10 miliona eura, a u Genou će poslati i mlade igrače Eliu Petrellija te Manola Portanovu.

Rovella će do kraja ove sezone ostati na posudbi u Genoi. U intervjuu za SportWeek govorio je o tome, ali je i otkrio svijetu da mu je nogometni idol Luka Modrić.

“Moja budućnost je zasad u Genoi jer još moram mnogo napredovati. Želim igrati redovito za Genou i završiti tu sezonu u kojoj još mogu raditi pogreške, a ispravljati ih mogu samo igranjem”, rekao je 19-godišnji Rovella, a zatim se osvrnuo na najbolje veznjake svijeta te govorio o Modriću.

“Uvijek imaš dojam da će se nešto dogoditi kad on ima loptu. Po meni, najbolja tri svjetska veznjaka su on, Thiago Alcantara i Nicolo Barella”, rekao je Rovella.

Strootman se u iznenađujućem transferu vraća u Seriju A

Kevin Strootman će ponovo u Seriju A, kasno sinoć su objavili italijanski mediji. Strootman će se na Apenine vratiti iz Marseilla, a njegov novi klub bit će Genoa gdje će igrati u narednih šest mjeseci.

Genoa koja će se prema svemu sudeći boriti za opstanak dogovorila je posudbu nizozemskog veznjaka do kraja sezone.

Strootman bi u Italiju trebao stići u narednim danima. Dogovoreno je da dio troškova njegove plate snosi i Marseille.

Ovaj 30-godišnjak je igrao u Seriji A u dresu Rome od 2013 do 2018. godine. Taj period je obilježilo nekoliko teških povreda koljena.