Marina već duži period vodi bitku sa opakom bolešću.Marina Tucaković je u lošem zdravstvenom stanju.

marina Tucaković

marina Tucaković, Foto: Foto: Instagram/printscreen

Tokom boravka na poznatoj srpskoj lepotici, ona je fotografisana, a njenu sliku je na Instagramu objavio njen sin Milan Laća Radulović.

Ona je zajedno sa porodicom otputovala iz Beograda, i to na odmor na Zlatibor.Jedan od najuspešnijih i najpopularnijih tekstopisaca na prostoru bivše Jugoslavije Marina Tucaković uveliko vodi borbu protiv opake bolesti.

Marina Tucaković

Marina Tucaković, Foto: Printscreen/ Instagram

Marina je lepo stilizovana. Na sebi je imala lila džemper i plave pantalone.

– Gospođetina M.T. (Marina Tucaković) – napisao je Milan.

Marina Tucaković

Marina Tucaković, Foto: Printscreen

 

Naš najpoznatiji tekstopisac se ne oseća dobro zbog karcinoma koji ima, ali i terapije koju dobija.

– Već nekoliko dana je loše. Dešavaju joj se ti padovi. Tako je isto pre nekoliko meseci reagovala kada je primila hemioterapiju. Mučni su ti procesi. Nema energiju uopšte u telu, samo bi spavala. Nema želju nikoga da vidi, zamaraju je razgovori, uopšte bilo kakva komunikacija sem sa Futom. Nadam se da će se brzo oporaviti – priča Marinin prijatelj za magazin “Svet”.

Podsetimo, tekstopisac Marina Tucaković već dugo vodi bitku s kancerom dojke koji joj je dijagnostikovan u februaru 2018. godine.

– Prolazim kroz hemioterapije i videćemo šta će biti. Iskreno, ne mogu da vam kažem da se bolje osećam. Ne razmišljam o tome kako se osećam u psihološkom smislu, nekada sam optimista, ali nekad i nisam – rekla je nedavno Marina za domaće medije.