Mladić je stradao na kilometar od kuće, kad se motociklom zakucao u kamion koji je prelazio put.Mladen se tresao od bola u Kuštanima na državnom putu DC-28 Križevci – Bjelovar, gde mu je u sredu poginuo sin Stjepan (20).

Bio sam najsretniji čovek na svetu jer sam na rukama držao četvrto dete koje mi se rodilo, a četiri sata kasnije stajao sam na putu i gledao mrtvog sina jedinca koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, plačući kaže Mladen Sever (41).

FOTO: PRINTSCREEN 24SATAHR

Probudio me snažan udarac. Prizor je bio strašan. Mladić je ležao na asfaltu. a delovi motocikla su se razleteli okolo. Hitna pomoć, koja je stigla, konstatovala je da je mladić preminuo. ” Ubrzo je stigao i otac mladića. Bio je slomljen od bola” , kaže stanar ulice u kojoj je mladić nastradao.

Očajni otac pitao se kroz suze šta je to skrivio da mu isti dan donese radost i veselje rođenja ćerkice i smrt najstarijeg deteta. Za bratom su plakale su i njegove sestre Klara (6) i Tatjana (16). Neki rođaci koji su tešili neutešnog oca rekli su nam kako je vest o tragediji stigla i do majke Mirele, kojoj je pozlilo, pa su lekari u zagrebačkom porodilištu morali da joj daju sredstvo za smirenje.

FOTO: PRINTSCREEN 24SATAHR

Stradao je 700 metara od kućnog praga. Nije stigao da sa sestrama i ocem podeli radost rođenja prinove.  Skrhan od bola, otac je rekao da je Stjepan nedavno kupio motocikl i da se tog dana vraćao od devojke kako bi se pridružio ocu u poslu. Proizvodili su ugalj i ogrevno drvo.

Kurir.rs/24sata.hr