Luna nije uopšte trebalo da bude takmičar u Zadruzi 3. Kako ona navodi, ona je molila Milicu Mitrović da zbog svog „bivšeg”, Marka Miljkovića opet uđe u rijaliti, ne kao konkurent za glavnu nagradu, već kao „gost”.

Međutim, produkcija ovog rijaliti programa je trebalo da zna da psihičke nestabilne osobe i osobe koje imaju određenu terapiju ne smeju da zatvaraju ni po koju cenu, a ponajmanje ne po cenu gledanosti.

Mentalno zdravlje i briga o njemu bi trebalo da budu na prvom mestu, a ne gledanost zarad promovisanja suprotnog od toga.

Luna Đogani opet doživljava nervne slomove pred kamerama i to je zaista tužno i uznemirujuće, posebno kada vidimo da produkcija ne reaguje. Ništa nije bolji slučaj ni njene majke Anabele Atijas.

Luna je navodno ušla ponovo u rijaliti uz objašnjenje:

Nisam mogla da izdržim kad sam ga videla da plače. Odmah sam zvala veliku šeficu i molila je da uđem. Ja sam znala da on mene voli. Ja moram da imam tog čoveka pored sebe – priznala je Luna kako je zapravo došlo do toga da bude i ove sezone u rijalitiju.

Ne znamo koji je razlog, ali sva odgovornost je na produkciji koja zarad gledanosti i popularnosti ovog programa žrtvuje mentalno zdravlje pojedinaca u njemu.