Ronalda povezuju s PSG-om, spominje se i povratak u Manchester United, neki mediji s Apenina tvrde da je već rekao saigračima da odlazi.

O njegovoj budućnosti govorila je i Georgina Rodriguze i to na ulici dok je bila u šetnji s jednom od prijateljica.

Fanovi se nisu uspjeli suzdržati da ne pitaju seksipilnu Španjolku šta će biti s njenim partnerom, a dobili su jasan odgovor.

Na pitanje ostaje li Ronaldo u Juventusu, Georgina se okrenula i s osmijehom na licu poručila da ostaje. Koliko ima istine u tome, pokazat će vrijeme.

Ronaldo je na 133 utakmice zabio 101 gol za juve, u Italiji je kompletirao sve domaće trofeje, ali Lige prvaka zbog koje je doveden još uvijek nema.

Allegri ekipu Juventusa želi graditi oko Paula Dybale, očekuje se dolazak još nekoliko pojačanja, pa se zbog toga i spominje mogući odlazak slavnog Portugalca.

Navodno je i novi trener Rome Jose Mourinho pozvao Cristiana i želio je da čuje kakve su njegov namjere za nastavak karijere te mu predložio dolazak u Romu.

Proteklu sezonu CR7 je završio kao najbolji strijelac Serije A sa 29 golova, a od dolaska u Juventus 2018. godine zabio je 101 gol u 133 nastupa.

Mourinho i Ronaldo su jedan period sarađivali u madridskom Realu i Posebni nikad nije krio da svog sunarodnjaka smatra jednim od najboljih fudbalera svih vremena.