Blizance očekuje susret sa osobom koja će ih zaintrigirati, Device će imati manje trzavice na poslovnom planu, Vage neka povedu računa o ishrani.

 

OVAN

 

Moguće je da ćete sa voljenom osobom doći do svađe danas.  Vaš posao je stabilan i generalno ste zadovoljni stanjem koje imate na ovom planu. Spremni ste da nastavite da se trudite.  Povedite računa o unosu tečnosti.

BIK

 

Ukoliko ste u vezi možete da očekujete da će voljena osoba predložiti zajednicu i brak.  Donošenje novih odluka bi vam teško pada sada. Potrebno vam je vreme da se odmorite od svega. Nemate probleme sa zdravljem.

 

BLIZANCI

 

Danas vas očekuje zanimljiv susret sa novim udvaračem koji će pokazati dosta interesovanja. Jako ste motivisani i na poslovnom polju i spremni ste da uložite maksimum truda u svoje poslovne zadatke. Zdravlje je odlično.

 

RAK

 

Danas vas očekuje prilika da uđete u novu emotivnu vezu koja će zadovoljiti vaše emotivne potrebe Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni poslovnim okolnostima koje vam idu na ruku. . Puni ste energije!

 

LAV

 

Možete da očekujete da ćete sa voljenom osobom imati zanimljivu i strastvenu komunikaciju. Očekuje vas povoljna prilika za poslovno napredovanje. Možete da očekujete dobar odnos sa nadređenima.  Problemi sa bešikom.

DEVICA

 

Dopada vam se osoba koja je povezana sa inostranstvom i sa kojom imate povremenu komunikaciju.  Moguće je da sa saradnicima imate probleme. Poslovne okolnosti vam sada ne idu na ruku. Osetljivi su vam sinusi.

 

VAGA

 

Vaš odnos sa voljenom osobom bi mogao da bude na neki način promenljiv i nestabilan. Pokretanje novog projekata na poslovnom polju vas zanima sada. Posvećeni ste svom poslovnom polju.  Pazite na ishranu.

 

ŠKORPIJA

 

Moguće je da vam se dopada osoba koja pokazuje određenu distancu u komunikaciji sa vama. Očekuje vas nepovoljan period. Izbegavajte bilo kakvo rizikovanje na poslovnom polju.  Proverite svoju dioptriju.

 

STRELAC

 

Na polju emocija vas očekuju iznenađenja koja mogu da vam donesu radost i sreću.  Važno je da se potrudite da budte ozbiljno posvećeni svom poslu kako bi ostvarili ciljeve koje imate. Prijao bi vam odmor.

JARAC

 

Pokušavate da nađete hrabrost. Nije vam lako da otvoreno pokažete osećanja. Danas ćete dobiti pomoć koja vam je potrebna kako biste uspeli da završite sve poslovne obaveze. Zdravlje je solidno.

 

VODOLIJA

 

Voljena osoba pokazuje svoja iskrena osećanja u odnosu sa vama i srećni ste jer ste zajedno.  Nije vam lako da ostvarite svoje ciljeve. Ako ste bez posla, moguće je da tražite bilo kakvu priliku.  Povećajte unos vode.

 

RIBE

 

Ako se brinete oko odnosa koji imate sa voljenom osobom- možete da očekujete olakšanje.  Odluke koje sada budete doneli mogu da obeleže vaše polje karijere u budućnosti. Sve vam kreće na bolje. Manji problemi sa pritiskom.