Lavovi će uživati u ljubavi sa voljenom osobom ,Ribe se osećaju odlično, pred Vodolijama je povoljan dan na poslu.

Ovan

 

Obavezali ste se danas da ćete partneru pomoći, nemojte prekršiti obećanje.Vreme je za procenu vašeg zadovoljstva poslom i ima li šanse za pomak. Odnosi sa kolegama mogu biti i bolji.

 

Bik 

 

Morate odlučiti da li vam je bitniji posao ili ljubav. Jedno od ta dva aspekta moraće da bude na drugom mestu.Danas je pravi trenutak za relaksaciju i opuštanja. Završili ste skoro sve što ste naumili a ono što niste ostavite za neki drugi dan.

 

Blizanci 

 

Radite na svojoj ljubavnoj vezi i gradite poverenje postepeno. Na taj način će veza postati još jača.Ozbiljnost je ono što drugi poštuju kod vas, ali pokažite im da imate i drugu, duhovitu stranu ličnosti.

 

Rak 

 

Vaš partner je dosta emotivniji od vas, pružite mu podršku i delima a ne samo rečima.Ukoliko želite da vas drugi smatraju jakom osobom, morate i vi sami sebi smatrati jakom i snažnom osobom.

Lav 

 

Danas je vreme za ljubav. Imate sreće u ljubavi i naćićete ono što želite. Samo idite sitnim koracima, oni su najbitniji.Poznanici misle da ste arogantni, danas je pravo vreme da ih uverite u suprotno. Organizujte manju kućnu zabavu i dobro se provedite.

 

Devica

 

Nemojte stavljati sebe na prvo mesto.Nemojte da zanemarite ono što vam kolege zameraju, oni to rade iz najbolje namere. Možete postati bolja osoba samo ako podjednako cenite i sebe i druge.

 

Vaga 

 

Ljubav za vas ne sme biti navika. Željni ste novih avantura i uzbuđenja, i uskoro možete očekivati baš to. Nemojte se zadovoljiti malim stvarima, gađajte visoko.Ovog dana vas ništa ne može sprečiti da uradite ono što ste planirali. Udružite se sa kolegama kako bi brže videli rezultate.

 

Škorpija

 

Sticanjem iskustva obogaćujemo svoj život. Iako ste osećajni, to ne volite na pokazujete tako često. Možda je danas vreme da pokažete i taj deo vaše ličnosti osobi koju volite.Društveni život ne sme da bude zapostavljen zato što uvek dobro dođe upoznati nove ljude i čuti nešto novo. Na taj način se ljudi usavršavaju.

 

Strelac 

 

Ukoliko tražite novog partnera, danas ćete biti prijatno iznenađeni vestima bliske osobe. Ali dobro razmislite o toj ponudi.Posao je ozbiljna stvar, ali danas niste baš raspoloženi za ozbiljnost. Poštujte druge da bi i drugi poštovali vas. To se može uraditi kroz neozbiljan razgovor.

Jarac 

 

Odvojite barem sat vremena danas i priuštite partneru ono što voli. Bilo da je to razgovor ili masaža.Biranje novog posla nije lak zadatak, ali morate početi na vreme da razmišljate o tome. Što više čekate, više ćete imati problema kasnije. Partner traži više poštovanja od vas i vi znate da je u pravu.

 

Vodolija

 

Niste raspoloženi za flert, na n i kulturan način pokušavate to da kažete svima oko sebe. Tražite nešto što u ovom trenutku nije dostupno.Najzanimljiviji dani na poslu tek predstoje, a danas je samo početak. Očekujte nova uzbuđenja i nove poslovne zadatke.

 

Ribe

 

Nema novih dešavanja na ljubavnom planu, prioriteti su vam neke druge stvari trenutno.Probudili ste se sveži i orni za nove pobede. Potrudite se da tako i ostane.