Bik da se čuva prehlade, Lav preumoran, Devica da poseti stomatologa

 

OVAN

Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koja će pokazati da želi više od prijateljstva sa vama.  Možete da se nadate pozitivnim preokretima koji će vam doneti nove poslovne prilike.  Problemi sa cirkulacijom su mogući.

BIK

Očekuje vas period u kojem ćete imati emotivne dileme. Moguće je da vam nije lako da donesete odluku.  Na polju posla ćete imati neke manje probleme sa svojim saradnicima, pa povedite računa o tome. Čuvajte se prehlade.

BLIZANCI

Danas ste veoma emotivni i osetljivi pa od partnera tražite da vam posveti mnogo pažnje. Moguće je da razmišljate o tome da pokrenete sopstveni posao koji bi mogao lepo da vam krene.Problemi sa štitnom žlezdom.

RAK

Ako vas je partner na neki način povredio, pokušavate da mu oprostite kako bi vam se veza nastavila.  Niste dovoljno skoncetrisani i lako grešite na poslu. Moguće je da vam je potrebno vreme da se uhodate.  Moguća je vrtoglavica.

LAV

Dopada vam se osoba koja pokazuje da nije sigurna u svoja osećanja. Odnos sa njom vam loše utiče na ego  Imate mnogo ambicija u sebi. Spremni ste da se posvetite poslu kako bi ostvarili zacrtane ciljeve. . Prilično ste umorni.

DEVICA

Bivša ljubav želi da se vrati kod vas ali ćete joj staviti do znanja da nemate ista osećanja kao pre.  Pred vama je povoljan dan za posao. Očekuje vas prilika da ostvarite nove kontakte na ovom polju.  Prijala bi vam masaža.

VAGA

Dopada vam se osoba koja je na neki način povezana sa inostranstvom. Moguća je veza na daljinu.   Mogući su manji nesporazumi na poslu. Povedite računa da ne pravite veće greške prema klijentima. Posetite stomatologa.

ŠKORPIJA

Niste zadovoljni samoćom. Spremni ste za novu ljubav i promene.   Moguće je nećete uspeti da ostvarite sve planove na poslu. Pred vama je period koji donosi komplikacije. Smanjite unos masne hrane.

STRELAC

Imate probleme sa voljenom osobom i komunikacija vam je svaki dan sve više napeta. Pred vama je povoljan period da se pozabavite organizacijom poslovnih planova za budućnost. Podložni ste problemima sa zdravljem.

JARAC

Odnos sa voljenom osobom vam je nestabilan. Potrudite se da pokažete volju da poradite na problemima.  Vreme je da se pozabavite poslovima koji čekaju na vas. Imate dosta nerešenih stvari iza sebe.  Bubrezi su vam slaba tačka.

VODOLIJA

Težak vam je period i niste zadovoljni. Usamljenost počinje sve više da vas opterećuje. Preopterećeni ste obavezama i očekujete nečiju pomoć, ali je moguće da je danas nećete dobiti.  Proverite krvnu sliku.

RIBE

Naglo ćete doći do problema u odnosu sa bračnim partnerom koji pokazuje da je nezadovoljan u vašem odnosu. Ukazaće vam se mogućnost da napredujete i da ostvarite ambicije koje imate od pre. Srce bi moglo da vam bude slaba tačka.