Pred Lavovima je dan za važne odluke ,Ovnove očekuje odličan poslovni dan, Bikve trzavice na polju ljubavi

Ovan

 

Zato, dobro iskoristite tu priliku i postignite najbolje rezultate koje možete za sebe. Zdravlje je još uvek stabilno, ali osećate neke sitne poteškoće kojih pre nije bilo.  Ovnovi danas imaju jako dobar poslovni dan. Šta god da uzmu da rade ići će im dobro.  Na ljubavnom planu bez većih promena

 

Bik

 

Vi ne bi ste bili ovaj horoskopski znak kad bi tako lako odustali, da ne isterate sve do kraja i pokažete da možete da se nosite i sa ovim.   Vrlo napet, stresan i prenatrpan poslovni dan čeka Bikove danas. Zauzeti Bikovi mogu danas imati sitne svadje sa partnerom, dok će slobodni morati da sačekaju još neko vreme dok ne upoznaju osobu koja će ih istinski privući i zainteresovati.

 

Blizanci

 

Šta vas briga, radite kako vam se radi. To vreme koje uzmete za lični odmor i opuštanje, trudite se da iskoriste na pravi način.   Ovaj 31.avgust je kao stvoren za opuštanje i lenčarenje. Sezona odmora prolazi, a vi kao da tek sad želite da odmarate. Dobri izbori su čitanje knjiga, meditacija, slušanje relaxirajuće muzike itd.

 

Rak

 

Standardni dan koji protiče bez većeg stresa. Zauzeti rodjeni u ovom znaku mogu početi da sumnjaju u svog partnera. Danas bez puno posla za većinu Rakova.  Ipak, ništa što se ne može srediti jednim lepim otvorenim razgovorom.

Lav 

 

Možda baš danas donesete neke jako važne odluke u svom poslu. Dobro razmislite i izanalizirajte. Zdravlje je sve bolje i poteškoće koje ste imali kao da popuštaju i prolaze.   Iako se mnogi vraćaju sa odmora, vi ste već u punom zamahu, radno i fokusirano.Partner vas razume.

 

Devica

 

Inspiracija vam dolazi na svakom koraku pa se potrudite da je pretočite u nešto vredno pamćenja. Dan je kao stvoren za jedno lepo porodično okupljanje. Ako niko neće to da organizuje, onda se prihvatite vi tog posla. Vrlo kreativan dan za vas.  Prijaće vam malo društva.

 

Vaga

 

Najbolje je da počnete prvo od onih najvećih, a lake ostavite za kraj. Na kraju dana, prijaće vam da se malo opustite sa svojim partnerom ili društvom.  Jedan vrlo jak poslovni dan je pred vama. Udahnite duboko i bacite se na rešavanje problema.

 

Škorpija

 

Čak postoji mogućnost da se povežete sa nekim iz inostranstva. Ne odbijajte tako lako. Dobra šansa da slobodne Škorpije danas upoznaju osobu koja će im značiti.  Idealan dan za stvaranje novih poslovnih prilika i dilova.  Zdravlje stabilno bez većih promena.

 

Strelac

 

Dokle god ste tu, trudite se da date svoj maximum a u slobodno vreme tražite bolju priliku. Jedva čekate da imate malo više vremena sa svojom porodicom  Ponovo vam se vraća motivacija za posao koji radite. Iako niste tu istinski ispunjeni, ipak osećate da morate još neko vreme ostati na ovom poslu. . Stres loše utiče na vaše zdravlje  pa se malo pričuvajte.

Jarac

 

Nadredjeni se ne slažu sa vama, ali vi kad nešto zacrtate to mora tako da bude. Malo više harmonije u odnosu sa partnerom bi značilo oboma. Doneli ste neke važne odluke koje je sada vreme da sledite na poslovnom planu da bi dobili željene rezultate nakon nekog vremena.  Zdravlje ide na bolje i to je vrlo svetla tačka

 

Vodolija

 

skoristite to da razmislite o nekim budućim potezima. Slobodne Vodolije imaju priliku da večeras upoznaju jednu novu osobu koja će uneti vedrinu u njihov život. Standardni poslovni dan očekuje većinu Vodolija. IPrepustite se prilici.

 

Ribe

 

Ne čekajte previše jer prave prilike treba na vreme prepoznati i delovati. Partner počinje da razume vaše probleme i konačno deluje kao da možete naći zajednički jezik. Još uvek čekate da naidje neke inspiracija, neko nadahnuće koje ćete moći da materijalizujete.