Bik uspešan, Lav dovoljan sam sebi,Vaga zahteva opuštanje, Strelac umoran

OVAN

 

U obe oblasti moguće je prolongiranje planova. Oblast ljubavi je odlično prikazana i govori o vašoj posvećenosti partnerki. Nepovoljan dan za komunikaciju i kraća putovanja. Što se tiče zdravlja očekuju vas problemi sa cirkulacijom.

 

BIK

 

Očekujete da će vas trud uskoro doneti vidljive rezultate. Partner je nervozan i ima utisak da želite da ga kontrolišete.  Maksimalno ste motivisani i usmereni na obaveze.  Zdravlje je odlično.

 

BLIZANCI

 

Dobijate informacije koje su vam jako bitne za dalji razvoj projekta. U potpunosti ste zadovoljni odnosom sa partnerkom. U kontaktu ste sa stracnima.  Vezu je strastvena i stabilna. Skloni ste promenama raspoloženja.

 

RAK

 

Imate utisak da vas ograničava zbog straha od neuspeha. Jako ste ljubomorni i nesigurni.  Nadređeni ne odobrava vaše poslovne ideje.Partnerka je nesvesna ovih vaših emocija. Zdravstveno ste dobro.

 

LAV

 

Pitate se šta nije u redu i ulažete još više energije u posao. Prilično ste strpljivi prema partnerki. Brine vas što vaši napori ne daju rezultate. Ona je prilično nervozna i ima tendenciju ispadanja iz takta. Zdravlje je solidno.

 

DEVICA

 

Dosta vam je saradnika koji stalno nalazi razloge zašto nije nešto uspeo da uradi. Prekidate poslovnu saradnju.  Ponašanje prema partnerki je prilično hladno. Ponovo imate problem sa povećanim pritiskom.

 

VAGA

 

Niste u situaciji da išta promenite pa mirno prihvatete informaciju. Partner pokušava da razume vaše ponašanje. Dobijate informaciju da novac koji očekujete kasni. Nije mu jasna vaša nervoza. Zdravlje je solidno.

 

ŠKORPIJA

 

Saradnici misle da ćete uspeti da prevaziđete probleme iako vi sami niste u to sigurni. Imate podršku po pitanju posla. Ukoliko ste slobodni očekuje vas novo poznnastvo sa osobom iz inostranstva. Kosti su osetljive.

 

STRELAC

 

Predstavili ste se u najboljem svetlu i oni vam veruju. Uživate u ljubavi. Jako puno vam znači što su partnerkine emocije čvrste i stabilne. Imate uspešnu saradnju sa strancima. Pričuvajte se povreda.

 

JARAC

 

Treba vam vremena da se prihvatite novine. Emotivno ste zadovoljni. Ispunjavate partnerkinu želju da vreme provedete kod kuće u intimnoj atmosferi. Ako nešto ne volite to je iznenadno menjanje planova.  Zdravlje je solidno.

 

VODOLIJA

 

Shvatate da je zabrinuta zbog posla, ali je uveravate da je sve pod kontrolom. Partnerka odbija susret sa vama. Imate odličnu komunikaciju sa nadređenom osobom.Sumnjičavi ste i razmišljate šta je razlog. Cirkulacija nije najbolja.

 

RIBE

 

Više ste raspoloženi za priču i dogovore nego na samu realizaciju poslovnih planova. Maksimalno ste šarmantni i svima izlazite u susret. Brinete zbog partnera jer deluje neraspoloženo. Zdravlje je stabilno.